TZ Group Kaşe Arnavutköy


Merkez Mah. Bengisu Sok. No:8/A Arnavutköy/İstanbul

Telefon1: 02125975225

Telefon2: 02125972161

Fax:

Web: www.tzgroup.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TZ Group teknolojiyi herkes için kolay ulaşılabilir hale getirmek amacıyla 2011 yılında kuruldu. Geçtiğimiz 6 yıl boyunca, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda pek çok ilke imza attık ve sektörde her zaman yeniliklerin öncüsü olmayı sürdürdük. TV, ses ve görüntü sistemleri, cep telefonları, bilgisayar, projeksiyon, kamera sistemleri, LCD, laptop, yazıcı, 3D yazıcı, kaşe, toner, barkod sistemleri, oyun ve hobi ürünleri, süs eşyası, elektronik eşya, tabela sistemleri vb. teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaya çalışmaktayız.
TZ Group, kuruluşundan itibaren istikrarlı bir şekilde büyürken; güvenilirliği, yaygınlığı, farklılaşan hizmetleri ve yenilikçi atılımlarıyla öncelikle Arnavutköy’ ün lider teknoloji perakendecisi konumunda yer almaktadır Satış öncesi ve sırası müşterilere teknoloji alışverişinde rehberlik eden TZ Group, yeni teknolojiler ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda satış sonrası desteğini devam ettirmektedir. Tüketicilerin tercihine göre mağazada, telefonda, evde ve iş yerinde faydalanılabilecek garantiden kuruluma, teknik destekten korumaya teknolojiyle ilgili geniş kapsamlı hizmetlere sahiptir.
TZ Group, etik kurallarının ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, gelişime ve geliştirmeye açık, genç ve dinamik bir firmadır. Sunduğumuz teknolojik ürün gamı ve hizmetlerle; müşteri memnuniyetini ön planda tutan, tedarikçilerle ilişkilerini sürekli geliştiren, çalışanlarının gelişimine önem veren, kalite yönetim sisteminin sürekliliğini ve etkinliğini modern yönetim tekniklerini uygulayarak sağlayan, ölçen ve iyileştiren, yeniliklere açık bir firmayız.
Hepimizin vazgeçilmez hedefleri vardır. Bazılarımız her yaptığı işte başarılı olmak için uğraşır, bazılarımız yalnızca mutlu olmak ister. Potansiyelinize ulaşabilmeniz için yorulmadan sizin adınıza çalıştık ve kapsadığı teknoloji ve yazılımlarla tüm gereksinimlere yanıt veren, zengin bir bilgisayar yelpazesi kurmaya çalıştık. Her ne yapmak isterseniz, size daha iyisini yapmanız için yardım edebiliriz.
ALO TZ GROUP: 0212 597 5225


Ürün ve Hizmetler

Arnavutköy Kaşe, Arnavutköy Bilgisayar, Arnavutköy Kamera Sistemleri, Arnavutköy Projeksiyon sistemleri, Arnavutköy Yazıcı Teknik Servis, Arnavutköy Laptop Tamir ve Satışı, Arnavutköy Format, Arnavutköy Toner ve Kartuş Dolumu

#Arnavutköy Kaşe #Arnavutköy Bilgisayar #Arnavutköy Modem Kurulumu #Arnavutköy Kamera Sistemleri #Arnavutköy Yazıcı Servis


Benzer Firmalar