HESAPLI RULMAN


Heskop San. Ve tic. Merkezi İkitelli O.S.B Süleyman Demirel Bulvarı M:6 No:103-105 Başakşehir/İST

Telefon1: 02124461625

Telefon2:

Fax: 02124461101

Web: www.hesaplirulman.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HESAPLI RULMAN Makina Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited ŞİRKETİ, küçük bir tezgâh halinde 1994 yılında Polonya pazarında kurulmuştur. Amacımız rulman sektöründe bir lider haline gelmekti. Çünkü yetenekli ve özverili personellerle, siz değerli müşterilerimize mümkün olan en düşük fiyatlarla en kaliteli ürünleri tedarik ettik ve TÜRKİYE genelinde sektörde bir lider haline geldik. Müşterilerimize kirlenen ve sahteciliğin yaygınlaştığı rulman sektöründe orijinal rulman tedariğinde bulunmaktayız bu yüksek kaliteli hizmeti müşterimize sunmaktayız. Biz “Vakit nakittir” prensibini benimseyerek hatasız ve aynı gün hizmet için çalışıyoruz. Bizim rulman sektöründe, değişen rulman çeşitlerinde müşterilerimize değerli bilgilerine 7/24 rulman kataloglarından ve tecrübelerimizden müşteri ayırt etmeksizin objektif bilgi teminimiz mevcuttur.
Geniş stok yelpazesi ile hizmet etmeye her zaman devam ediyoruz. Stoklarımızda bulunmayan rulmanlar en kısa sürede, güven ve orjinallik prensiplerimize uygun yurt dışı tedarikçilerinden en kısa sürede temin edilerek aciliyet durumuna göre teslim edilir.
Yıllar içinde, önceliklerimiz hiçbir zaman değişmemiştir: Kaliteli hizmet – Düşük fiyat. Yani biz “Rulman Sektöründe Kişisel Değerde Lider” olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz!


Ürün ve Hizmetler

SKF, FAG, NSK, NTN, KOYO, İNA, NACHİ, İKO, TİMKEN, ORS, ZWZ, KRW, ZVL, İBC, ASAHI, URB, SNR, KG

#skf fag #koyo ina #nachi zkl #zwz urb #timken snr


Benzer Firmalar