Coa Elektrik Mühendislik


19 mayıs mahallesi yıldız sokak 1/A

Telefon1: 05547778050

Telefon2: 05324712479

Fax: 02128757571

Web: www.coaelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2016
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Coa Elektrik Mühendislik, elektrik taahhüt, elektrik proje, elektrik tesisatı, otomasyon ve kompanzasyon pano kurulumu, aydınlatma sistemleri, enerji talebi ve tesis kabulü gibi konularda, kentsel yapıların ve endüstriyel sektörün gereksinimlerine cevap vermek amacıyla Elektrik Elektronik Mühendisi Emre Aksoy ve Mustafa Aksoy tarafından İstanbul’da kurulmuştur.
Donanımlı, uzman saha kadromuz ve başarılı, tecrübeli elektrik mühendislerinden oluşan, yenilikçi, çözüm odaklı, genç ve dinamik kadromuzla , uzun süredir sektörde müşterilerimizin memnuyetini sağlamaktayız.
Hedefimiz, çevre, sağlık ve iş güvenliğine ilişkin kalite standartlarını en üst düzeyde tutarak, yüksek kalite prensibiyle en doğru ve hızlı hizmeti vererek taleplerinize cevap vermek ve bunların neticesinde firmamızı sektörde daha yüksek seviyeye getirmektir.


Ürün ve Hizmetler

* Orta Gerilim Şalt Tesisleri & Trafo Merkezleri

* Alçak Gerilim Enerji Temini & Dağıtımı

* Alçak Gerilim Panoları

* Kablo Kanalları & Bus-Bar Sistemleri

* Aydınlatma & Aydınlatma Kontrol Sistemleri

* Topraklama & Yıldırımdan Korunma Sistemleri

* Bina Otomasyon Sistemleri

* Enerji Otomasyon Sistemleri

* Özel Otomasyon Sistemleri

* Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Sistemleri

* Elektromekanik Sistemler

* Zayıf Akım Sistemleri Telefon, Bilgi iletişim ağı, TV sistemleri, Müzik ve anons sistemi, Çağrı sistemi, Merkezi saat sistemi, Intercom, Yangın algılama ve alarm sistemleri, Kapalı devre TV sistemi, Hırsız alarm sistemleri, Geçiş kontrol sistemi, Elektronik bekçi tur ve kontrol sistemi, Gaz algılama sistemi, Su basması algılama ve alarm sistemi

#elektrik #tesisat #proje #taahhüt #otomasyon


Benzer Firmalar