erdemli lazer epilasyon


Alparslan türkeş bulvarı, merkez mahallesi, No : 238

Telefon1: (324) 515 2133

Telefon2: (324) 515 2133

Fax:

Web: www.erdemlilazerepilasyon.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1997 yılında İstanbul da gıda,kozmetik ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz 2007 yılında sırasıyla Ankara,Adana,Gaziantep,Mersin,Şanlıurfa,Adıyaman,Batman,Erdemli ve Kahramanmaraş ta Aris İstanbul güzellik merkezi adı altında on şube açıp bu sektörde en iyiler arasına girmenin haklı gururunu yaşamıştır.
Başarılı lazer uygulamalarıyla ünlenen merkez bayanların lazer uygulamaları dışındaki ihtiyaçlarını dikkate alarak cilt bakımı,vücut bakımı ve zayıflama ünitelerini de en iyi donanıma sahip cihaz ve ekipmanlarla ünitelerini geliştirmiştir.Herhangi bir Aris İstanbul şubesinden hizmet satın alan müşterilerimiz iş ve seyahat gezilerinde bulundukları ilde Aris İstanbul güzellik merkezinin şubesi varsa hiç bir ek ücret ödemeden hizmetlerini bulundukları şubeden alabiliyorlar böylelikle seanslarını kaçırmamış olmanın memnuniyetini yaşıyorlar işte bu müşteri memnuniyetini baz alarak Türkiye genelinde arge çalışmalarına önem verilerek kurumsal standardizasyon programı başlatılmıştır.
Aris İstanbul güzellik merkezlerinin temel aldığı ilke ‘mükemmelliğe’ ulaşma çabası,bu nedenle merkez kendi dalında en iyisini sunmak için yola çıkarak çok kısa bir sürede bunu gerçekleştirmiştir.Kuruluş bünyesinde bütün üniteler bir arada,uzman kadrosuyla Aris İstanbul güzellik merkezleri müşterilerine daima yüksek kalite,yüksek performanslı cihaz ve ürünleri en uygun fiyata sunmakta.
İşletmenin hizmet anlayışı;her gün alternatif mekanların açıldığı,
rekabetin büyük boyutları ulaştığı bu sektörde Aris İstanbul güzellik merkezleri olarak çok farklı bir hizmet politikasıyla müşterileri buluşturmak.
Aris İstanbul güzellik merkezleri kendinizi olabildiğince özel hissettiğiniz tanıdık ve güler yüzlerle karşılandığınız, sizlerin isteklerini anlayan ve dinleyen ve sadece size hizmet veriliyormuşçasına itina ile çalışan bir müessese.
HER KADIN GÜZELDİR VE DAİMA GÜZEL KALMAK İSTER sloganıyla yola çıkan ve sizler için düşünülen ve tasarlanan hizmet yelpazesi, hem yaşam kalitenizi yükseltecek hem de bu hizmetleri alırken çok büyük bütçeler ayırmanıza gerek kalmayacak.
Erdemli Şubesinde de hizmetinizdeyiz.


Ürün ve Hizmetler


#erdemli lazer epilasyon #erdemli güzellik merkezi #erdemli cilt bakımı #erdemli kalıcı makyaj #erdemli kalıcımakyaj kaş


Benzer Firmalar