Anasayfa » Elektrik elektronik » ANKARA Elektrik elektronik » ELEKTROVAR Mühendislik

ELEKTROVAR Mühendislik


İvedik OSB Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 1354. Cad., 1372. Sokak No: 18 Yenimahalle / ANKARA

Telefon1: +90 533 738 22 06

Telefon2:

Fax: +90 312 394 75 07

Web: www.elektrovar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
ELEKTROVAR Mühendislik, 2003 yılında, enerji kalitesini yükseltme amaçlı; kompanzasyon panoları ve filtreleme cihazlarının dizaynı, imalatı ve kurulumuna yönelik çalışmalar ile hidroelektrik santralleri, enerji nakil hatları ve trafo merkezleri için fizibilite değerlendirilmesi, projelendirme, taahhüt ve kurulum gibi mühendislik ağırlıklı konularda faaliyet göstermek amacı ile kurulmuştur.
Şu anda sahip olduğu üretim tesisi içerisinde, sektörün metal muhafazalı modüler hücre imalatı yapan öncü firmalarına kontrol kutusu ve kumanda panosu imalatı yapmakla birlikte; elektrik idarelerine ve tüm değerli müşterilerine de A.G.-Y.G. kompanzasyon, kapasitör bank imalatı ve tamamen modüler ve civatalı olarak, projesine uygun pano imalatı gibi konularda hizmet vermektedir. 28 kişilik deneyimli teknik ve idari kadrosu ile tek-hat şema dizaynı, sekonder projelerinin hazırlanması, uygulanması ve devreye alınması ile yenilenebilir enerji santrallerinin (RES, GES, HES) ve kojenerasyon, trijenerasyon gibi tesislerin kurulumlarında müşterileriyle partner olarak işbirliği yapmaktadır.
About Us
Elektrovar Mühendislik founded in 2003 to design, manufacture and install any compensation and electrical filtration units for increasing the energy quality of the electrical grids. Its another area of activity is to serve its esteemed customers by doing feasibility studies, designing, contracting and installing hydroelectric power plants, energy transmission lines, and transformer substations.
Elektrovar Mühendislik gives control and switchboard design and manufacturing services to very reputed switchgear manufacturers in Turkey. It also produces LV and MV conpensation panels, capacitor banks and LV panels to electricity distribution utilities and its esteemed customers. With its experienced 28 employees, Elektrovar Mühendislik works as a partner with its customers in some important projects such as single line diagram design; secondary electrical project preparation, contracting and commissioning; installing renewable energy and also cogeneration and trigeneration plants.


Ürün ve Hizmetler

ag pano, ac toplama panosu, dc toplama panosu, kompanzasyon panosu, metal clad, metal mahfazalı modüler hücre, RMU, gaz yalıtımlı modüler hücre, güneş enerji santrali, rüzgar enerji santrali, hidroelektrik enerji santrali, GES, HES, RES, kondansatör, kompanzasyon panoları, dinamik kompanzsayon panosu, filtreli kompanzasyon panosu, Tristörlü kompanzasyon panosu, kalsik kompanzasyon panosu, OG Kompanzasyon panosu, lv panel, ac collecting panel, dc collecting panel, metel enclosed, solar power plant, wind power plant, hydroelectric power plant, SPP, WPP, HEPP, capacitor, compensation panel, thyristor compensation panel, filter compensation panel, dynamic compensation panel, classical compensation panel

#Güneş santrali #Rüzgar Santrali #ag pano imalatı #kompanzasyon panoları #solar panoları


Benzer Firmalar