Anasayfa » Küpeşte » Ağaç ve Orman Sanayi » ANKARA Küpeşte » ANKARA MERMER GRANİT

ANKARA MERMER GRANİT


YUVA MAHALLESİ MERMERCİLER SİTESİ 3707. SOKAK NO:14/A

Telefon1: 05364253292

Telefon2:

Fax:

Web: oztasgranitmarble.blogspot.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BAŞLICA MERMER, MERMER VE KOMPOZİT TAŞLARLA ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZDA MUTFAĞINIZDAN BANYONUZA KADAR HAYALİNİZDEKİ EVİNİZİ VEYA SİZE PRESTİJ KATAN BİNANIZI, İŞYERİNİZİ PROJELENDİRİP, UYGULAMASINI SORUNSUZ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİREREK SİZLERE ANKARA MERMER GRANİT KALİTESİ VE AYRICALIĞINI YAŞATIYORUZ.

Firmamız geçmişten günümüze, taşın üstüne kurulu kültürün mirasını, yarınlara taşımaktayız. Başlıca uzmanlık alanımız olan mermer, granir ve çimstone belenco türlerindeki taşları tarihi ve modern çizgilerle buluşturup, ürüne dönüştürmekteyiz.

ANKARA MERMER GRANİT olarak dış cepheden iç mekana, şömineden çeşmeye büyük bir ürün yelpazesiyle yapı ve inşaat sektörüne katkı sağladık. Yaşantınızın doğal ve özel mekanlarını renklendirip, yeni formlarla taşın gücünü, estetikle buluşturduk.


ANKARA MUTFAK TEZGAHI MODELLERİ VE FİYATLARI:
Mutfak tezgahı modelleri ve fiyatlarına ulaşmak, güvencesiyle kalite ve üst düzey konforu mutfağınızda hissetmek için bizi arayın

En keyifli yemekler; en güzel tezgahlarda yapılır, en mutlu mutfaklarda yenir. ANKARA MERMER GRANİT 23 yıllık tecrübesiyle mutfak tezgahı modelleri ile hizmetinizdedir. En şık ve en kaliteli malzemeler kullanarak yapılan mutfak tezgahları, uzun ömürlülük, %100 memnuniyet ve ANKARA MERMER GRANİT Garantisi ile en iyi işçilik ile üretilmektedir.


Her türlü mutfak tezgahı işleriniz yılların verdiği ustalık ve tecrübeli kadrosu ile ANKARA MERMER GRANİT size en uygun çözümü sunmaktadır. Her işte aynı özen ve titizlik içerisindeyiz, işimize güveniyor ve referanslarımız ile ön plana çıkıyoruz. Dünya kalite standartlarına uyumlu malzemeler kullanarak en şık mutfak tezgahını üreterek, göz alıcı mutfağınızda leziz yemekler yapıp ailenizle keyifle yemeniz için çalışıyoruz.

mutfak tezgahı modellerini dilerseniz showroomumuzda inceleyebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden size en uygun mutfak tezgahını seçerek bizimle iletişime geçebilirsiniz. En uygun mutfak tezgahı fiyatları, ücretsiz keşif ve montaj hizmeti ve en iyi işçiliğe sadece bir telefon uzaktasınız. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

REFERANSLARIMIZ:
Ankara Yenimahalle Belediyesi Mermer Uygulamaları Ankara Panora Damat Mağaza Uygulaması Ankara Migros K. C. Group Uygulama İşleri T. C Cumhurbaşkanlığı Mermer Uygulama İşçilik T. C. Adalet Bakanlığı Çayyolu Gazi Üniversitesi İbrahim İmirzalıoğlu Semt Polikinliği Ankara Kızılcahamam Kaymakamlığı Granit Uygulaması Çamlıdere Kaymakamlığı Granit Uygulaması Ankara Rixos Otel Granit Uygulaması (YENİ) Büyük Anadolu Oteli Granit ve Mermer Uygulaması İstanbul Bağdat Caddesi Damat Mağazası Mermer ve Granit Uygulaması Antalya Mardan Palas Mermer Uygulaması Eşref Bitlis Kışlası Nizamiye Girişi, Eşref Bitlis Anıtı İstanbul Yolu Macit Petrol Granit Uygulaması (YENİ) Ankara Atlantis a. v. m Sevenhill Mağazası Granit Uygulama (YENİ) Yenimahalle Çakırlar Çiftliği Astim İnşaat Granit Tezgahları Yapımı Taşpınar Mobilya Şentepe Şubesi Mermer Uygulama(YENİ)
Taşpınar Mobilya Mamak Şubesi Granit ve Me


Ürün ve Hizmetler

MERMER GRANİT KAPLAMA BASAMAK rench pattern mermer döşeme, dekoratif mermer yer döşemeleri, diagonal mermer döşeme, mermer basamak, mermer duvar kaplama, ankara mermer döşeme, mermer ustası, mermer montaj ustası, bantlı mermer döşeme, emperador döşeme, sanatsal zemin mermer döşemeler, çizgili marmara, ekvator marmara, hamam mermeri, inşaat mermeri, bej mermer, granit döşemeler, granit veya mermer, asansör kaplama, tasarım ve dekor işleri, asansör taban kaplama, ankarada montaj işleri, water jet montajı, cnc kesim uygulama, pencere önü mermerleri, denizlik mermeri, eşik mermeri, basamak süpürgelik mermeri, 3 boyutlu mermer yer döşemeleri, ankara mermer atölyeleri, ankara mermerciler, ankara mermer firmaları, mermer fiyatları, granit fiyatları, cimstone basamak, cimstone yer döşemeleri, cimstone duvar kaplamaları, cimstone asansör kaplamaları,

#MERMER GRANİT #KAPLAMA BASAMAK #KÜPEŞTE DÖŞEME #GRANİT KAPLAMA #MUTFAK TEZGAHI


Benzer Firmalar