Adana Trans


Huzurevleri Mah.77140.Sok.No/6

Telefon1: 0322 224 55 55

Telefon2:

Fax: 0322 224 55 55

Web: https://www.adanatrans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Adana Trans evden eve nakliyat ve taşımacılık yurtiçi nakliyat komisyonculuğu hizmetleri veren firmamız adana da 2001 yılında kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana devamlı kendisi ile yarışan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bugün adananın sayılı firmaları arasında yerini almıştır.

Firmamız kendi içinde devamlı kaliteli taşımacılık yapılabilmesi için personellerini devamlı ve düzenli olarak eğitimden geçirmektedir.

Bu gün gelinen noktada firmamız % 95 müşteri memnuniyeti ile hızla büyümeye devam etmektedir.

Ayrıca gelişen teknoliji ile asansörlü taşımacılık hizmeti vermekteyiz şehiriçi ve şehirler arası nakliyatlarda ister 1 parça ister komple ev olsun istediğiniz yerden alıp istediğiniz yere ulaştırmaktayız.

Bütün bu hizmetler için yapmanız gereken tek bize iletişim kanallarından ulaşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler



Adana trans olarak evden eve nakliyat çok zahmetli bir iş olduğunun farkındayız.

Çünkü bir eşyanın kırılmadan çizilmeden ve hasar görmeden transferi uzman kişiler tarafından yapılması gerekir.

Ama ne yazıkki o kadar çok işini kötü yapıp müşterileri mağdur eden firma varki bunların arasında iyi firma bulmak baya zor oluyor.

İşte iyi ve kaliteli bir firma bulmak istiyorsanız belli başlı kriterler içinde arama yapmanızı tavsiye ederiz. firma sözleşme yapıyormu , kendi araçlarıylamı taşıyor, personelleri devamlı firmayamı ait yoksa gündelikçimi, eşyaları sigorta yapıyormu, gibi sorular sorun.

Ama biz ADANA TRANS nakliyat olarak bu size tavsiye ettiklerimizi standart hizmet olarak sunuyoruz.

Çünkü biz bu işi severek yapıyoruz ve %100 müşteri memnuniyeti için gerekli olan tüm imkanları seferber edip eşya transferini gerçekleştiriyoruz.

Bir evden eve taşımacılığın sorunsuz ve hızlı gerçekleşmesi için gerekli olan ambalajlama , dış cephe asansör , hizmetlerimiz mevcut olup yeterli derecede eğitim görmüş personellerizle bu işin en iyisi olamaya adayız.

# # # # #


Benzer Firmalar