34 Medya Web Tasarım, Yazılım, E-Ticaret, Seo


Nuripaşa Mahallesi, 14.Sokak No:59/A Zeytinburnu / İSTANBUL

Telefon1: 02129796588

Telefon2: 02129796588

Fax: 02129796588

Web: www.34medya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Web Tasarım
Kişiye Ya da Kuruma Özel Web Tasarım Hizmeti Veriyoruz. Web Tasarım içeriği Sitenizin Mevcut Tasarımının Değiştirmek Daha Güzel ve İyileştirilmiş bir Arayüze Sahip Olmasını Sağlar. Kurumsal Web Sitesi İçeriğinde Ana Sayfa, Hakkımızda, İletişim, Galeri, Firmamızdan Kareler gibi Ana Başlıklara Sahip Olmalıdır. Kurumsal Mail Hesaplarınızı Yönetebilir. Web Site Yönetim Panelinizden Sitenizi Güncelleyebilirsiniz. İsteğe Bağlı Olarak Ftp Bilgileri Son Kullanıcıyla Paylaşılır fakat 34 Medya Doğabilecek Sorunlar da Sorumluluk Kabul Etmez. Web Tasarım Yaptırmak İstiyorsanız. Tercihinizi 34 Medya’dan yana kullanın. Web Sitenizin Alt Yapısı Google Adwords ,Google Analystc uyumlu olmakla Beraber Tüm Sosyal Medya Hesaplarınız (Google Plus, YouTube, Facebook, Twetter, İnstagram, Linkedin) Web Tasarımınıza Eklenmiş Olacaktır.

E-Ticaret
Günümüzde İnternet Üzerinden Para Kazanmak Artık Çok Kolay. Bunun İçin E-Ticaret Sitenizin Olması Yeterli. E-Ticaret Sitesi Yaptırmadan Önce Güvenilir Bir Firma İle Çalışmalı, Sizi Doğru Yönlendirmelidir. E-Ticaret Yaparken Doğru Ürün Ağını Yakalamalı ve Son Kullanıcı İçin Zamanında Ürünlerinizi Teslim Etmelisiniz. 34 Medya olarak Yapmış Olduğumuz Araştırmalara Göre Açılan Bir Çok E-Ticaret Sitesinin Kapandığını Görüyoruz. Sorunlar Tespit Ettik. Birinci Problem E-Ticaret Pazarlaması Anlatılırken İnsanların Gözleri kamaştırılıyor ama verilen sözler ve Doğru Yönlendirmelerin Arkasında Durulmuyor. Sitenin Kalıcı Olması İçin Google Adwords ve Seo Maliyetlerinden Kaçılması, Doğru Reklam ve Piyasa Araştırmasının Yapılamaması, Erişilmek istenen Kitleye Yanlış Reklam Kelimeleri çıkmak gibi Bir Çok Problem Sayabiliriz. Şunu unutmamak Gerekir. E-Ticaret Balık Tutmaya Benzer Balık Tutabilecek Bir Deniz Önünüz de Olabilir Fakat Balık Her Saat Deniz de Gezmez. Gezse Bile Oltanızın İyi Olması, Avlamada Kullanacağınız Takımınızın İyi Olması, Hava Durumu gibi Bir Çok Faktörün Sizden Yana olması Gerekir. Bir E-Ticaret Sitesi Yaptırmak ’tan Daha Çok Yönetebilmek Daha Önemlidir.

Kurumsal Kimlik
Firmanızın İçin En Önemli Kısım Kurumsal Kimlik Çalışmalarıdır. Kurumsal Kimlik Çalışmalarınızın Tasarım ve Dizaynı Etkileyici, Sektörünüze Uygun Olmalıdır. Biz 34 Medya Olarak Kurumsal Kimlik Çalışmalarında Bir Konsepte, Bir Bütünlük Yaratılmasına İnanıyoruz. Kurumsal Kimlik Sizin Marka Değer ve Kimliğinizi Oluşturduğunu Sizi ve Firmanızı Temsil Ettiğini Unutmayın. Peki, Kurumsal Kimlik Neleri Kapsar? Logo Amblem Tasarımınız, Web Tasarım, Kartvizit, Cepli Dosya, Antetli Kâğıt, Cd Kapağı, Kokart, Masa Flamaları, Antetli Kağıt, Promosyon Ürünleriniz ve Daha Fazlasını Kapsamalıdır. Biz 34 Medya Olarak Firmanızın Çözüm Ortağıyız. Tüm Kurumsal Kimlik Çalışmalarınızı Yönetmek ve Kendimize Referans Göstermek İçin Sizinle Çalışmayı Önemsiyoruz.



Reklam Danışmanlığı
Yeni Bir İşletme İle Piyasaya Girmek , Para Kazanmak, Başarılı Olmak Herkesin Hayalidir. Tam da Burada 34 Medya Sizin Yanınızda. Reklam Danışmanlığında ki Hizmet Politikam


Ürün ve Hizmetler

34 Medya Web Tasarım, Yazılım, E-Ticaret, Seo, Stok Programları, Barkod Programları, Muhasebe Programları, Mobil Uygulama, Matbaa, Digital Baskı, Eğitim Sektöründe de Hizmet Vermekteyiz

#Web Tasarım #Yazılım #E-Ticaret #Seo #Zeytinburnu Reklam Ajansı


Benzer Firmalar