Anasayfa » BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » BURSA BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » Erteknik Teknik Çözüm Merkezi

Erteknik Teknik Çözüm Merkezi


Namazgah Mah.Çelebi Mehmet Bulv.no:15/1A

Telefon1: 0224 327 93 27

Telefon2: 0224 451 19 73

Fax: 0224 451 43 75

Web: www.serviserteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:27.01.2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erteknik 1992 yılında kurulmuş olup NİL-SER adı ile hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içerisinde gelişen portföyü ve uzman kadrosuyla 2003 yılına kadar sizlere hizmet vermiştir. 2003 yılından itibaren Gelişen teknoloji ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda çok çeşitli marka hizmetini geçmiş bulunmaktadır.
Amacımız ve Değerlerimiz
Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve değer yaratmak amacıyla kaliteli hizmeti sunar ve ürünü zamanında teslim ederiz. Hedefimiz müşteri memnuniyeti ve kurumsal yönetim ilkelerini uygulamada en iyi teknik çözüm merkezlerinden birisi olmaktır.

Değerlerimiz:
• Müşteri Odaklıyız.
• Açık İletişim Kurarız.
• Sorumluluk ve Hesap Verilebilirlik,
• Tüm Faaliyetlerimizde Temel İlkelerimizdir.
• Yaratıcıyız ve Yenilikçiyiz.
• Ortak Akılla Hareket Ederiz.

Sürekli değişim, sürekli gelişim
Güçlü, dinamik ve yenilikçi bir yapıya sahip olan
ERTEKNİK Teknik Çözüm Merkezi, rekabetçi uygulamalarıyla da kendini sürekli geliştirmeye devam ediyor. Sektörde yaşanan gelişmeleri ve değişimleri yakından takip eden güçlü hizmet ağıyla, müşterilerine hızlı ve esnek çözümler sunuyor.


Önce müşteri memnuniyeti
Müşterileri ile yakın işbirliği içerisinde olan
ERTEKNİK Teknik Çözüm Merkezi, Teknik hizmeti müşterilerine en uygun koşullarda güvence ile sunuyor; satış sonrası hizmetleri ile müşteri beklentilerini karşılamaya önem veriyor.

ERTEKNİK Teknik Çözüm Merkezi tüm faaliyetlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve sürdürülebilir gelişme hedefi doğrultusunda müşterilerine değer verme ilkesi ile hareket ediyor. “Bursa’nın en iyi teknik servislerinin” arasında yer alan ERTEKNİK bu başarısının temelinde, güçlü ve iyi yönetim ve müşterileriyle kurduğu güvene dayalı uzun soluklu ilişkiler yer alıyor. Müşterilerinin başarısına katkıda bulunmayı hedefleyen ERTEKNİK, başarının; müşterileri dinlemek, ihtiyaç ve beklentilerini anlamak ve bu doğrultuda onlara en uygun hizmetleri sunabilmekle mümkün olacağına inanıyor. Erteknik, sektörel olarak yapılanmış geniş hizmet organizasyonuyla müşterilerine hizmetlerini sunarken, müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sürekli daha da arttırmayı hedefliyor.

Bilgi üreten, sorunlara çözüm bulan, sorumluluk alarak öncülük yapan, gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın ve nitelikli çalışanları ile Erteknik sektörde bu alandaki öncü konumunu sürdürüyor.


Ürün ve Hizmetler

Bursa arçelik servisi-bursa beko servisi-bursa ariston servisi-bursa kombi servisi-yıldırım arçelik beyaz eşya servisi-bursa yıldırım arçelik servisi-bursa yıldırım beko servisi-bursa yıldırım sebil servisi-bursa yıldırım yetkili servisi-bursa yıldırım kombi servisi-bursa yıldırım buz makinası servisi-bursa yıldırım kleo servisi-bursa yıldırım dijitsu servisi-bursa yıldırım sanayi tipi cihaz servisi-bursa yıldırım ariston servisi-bursa yıldırım bosch servisi-bursa yıldırım samsung servisi-bursa yıldırım siemens servisi-bursa minibar servisi-bursa yıldırım minibar servisi -bursa bosch servisi-bursa ariston servisi-bursa kombi servisi-nilüfer arçelik beyaz eşya servisi-bursa nilüfer arçelik servisi-bursa nilüfer beko servisi-bursa nilüfer sebil servisi-bursa nilüfer yetkili servisi-bursa nilüfer kombi servisi-bursa nilüfer buz makinası servisi-bursa nilüfer kleo servisi-bursa nilüfer dijitsu servisi-bursa nilüfer sanayi tipi cihaz servisi-bursa nilüfer ariston servisi-bursa nilüfer bosch servisi-bursa nilüfer samsung servisi-bursa nilüfer siemens servisi-bursa minibar servisi-bursa nilüfer minibar servisi- bursa ariston servisi-bursa kombi servisi-osmangazi arçelik beyaz eşya servisi-bursa osmangazi arçelik servisi-bursa osmangazi beko servisi-bursa osmangazi sebil servisi-bursa osmangazi yetkili servisi-bursa osmangazi kombi servisi-bursa osmangazi buz makinası servisi-bursa osmangazi kleo servisi-bursa osmangazi dijitsu servisi-bursa osmangazi sanayi tipi cihaz servisi-bursa osmangazi ariston servisi-bursa osmangazi bosch servisi-bursa osmangazi samsung servisi-bursa osmangazi siemens servisi -bursa osmangazi minibar servisi-Bursa arçelik servisi-bursa beko servisi-bursa ariston servisi -kestel arçelik beyaz eşya servisi-bursa kestel arçelik servisi-bursa kestel beko servisi-bursa kestel sebil servisi-bursa kestel yetkili servisi-bursa kestel kombi servisi-bursa kestel buz makinası servisi-bursa kestel kleo servisi-bursa kestel dijitsu servisi-bursa kestel sanayi tipi cihaz servisi-bursa kestel ariston servisi-bursa kestel bosch servisi-bursa kestel samsung servisi-bursa kestel siemens servisi- bursa kestel minibar servisi-bursa ariston servisi-bursa kombi servisi-gürsu arçelik beyaz eşya servisi-bursa gürsu arçelik servisi-bursa gürsu beko servisi-bursa gürsu sebil servisi-bursa gürsu yetkili servisi-bursa gürsu kombi servisi-bursa gürsu buz makinası servisi-bursa gürsu kleo servisi-bursa gürsu dijitsu servisi-bursa gürsu sanayi tipi cihaz servisi-bursa gürsu ariston servisi-bursa gürsu bosch servisi-bursa gürsu samsung servisi-bursa gürsu siemens servisi -bursa gürsu minibar servisi-bursa baymak servisi-bursa yıldırım baymak servisi-bursa Osmangazi baymak servisi-bursa nilüfer baymak servisi-kestel baymak servisi-bursa vaillant servisi-yetkili servisi-bursa demirdöküm servisi-bursa demirdöküm kombi servisi-bursa yıldırım demirdöküm servisi-bursa Osmangazi demirdöküm kombi servisi-bursa nilüfer demirdöküm servisi-nilüfer demirdöküm servisi-yıld

#Arçelik #Beko #Kombi #Beyaz Eşya #Ev Aletleri


Benzer Firmalar