Anasayfa » Reklam Tanıtım » İSTANBUL Reklam Tanıtım » Doğan Reklam Malzemeleri

Doğan Reklam Malzemeleri


Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. Cebe Ali Bey Sk. Oryap San. Sit. No16 Davutpaşa

Telefon1: 2124152260

Telefon2: 2124152284

Fax: 2124152038

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:22
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğan Reklam 2006 yılında kurulan açık hava reklam uygulamalarında, cephe giydirme ve dekorasyon alanında kullanılan malzemeleri toplamda 2000 m² kapalı alan deposunda satışını yapmaktadır. Doğan Reklam zengin ürün yelpazesi, düzenli depo ve stok çalışmalarıyla kurulduğu günden itibaren, müşterilerinin her türlü ihtiyacını büyük özveri ve titizlikle karşılamayı başarmıştır. Bunu, artan pazar talepleri ile açık bir şekilde göstermektedir. İş ahlakı, çalışma yöntemleri, müşteri memnuniyeti, zamanında ve doğru sevkiyat gibi olguları ilke edinmesi, firmamızı farklı kılan en önemli faktörlerden biridir. Müşteri potansiyelini şuana kadar müşteri referanslarıyla genişleten firmamız bunu kendine ilke edinmiş ve ``referansımız müşterilerimizdir`` sloganı ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Ürün çeşitliliği ve zenginliği bakımından da çok geniş yelpazeye sahip olan Doğan Reklam, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir yerden, ucuz, güvenli ve kolayca temin edebilmektedir.

Doğan Reklam uyguladığı fiyat politikası ve malzeme kalitesi bakımından reklam sektöründe lider konuma ulaşmıştır. Doğan Reklamı tercih eden ve firmamıza değer katan müşterilerimize uygun fiyatlı kaliteli malzeme sağlama garantisi vermek birinci vazifemizdir. Ürün çeşitliliği ve stok mevcudu, müşterilerimizin memnuniyetine yönelik yaklaşımlarla sektörün ihtiyaçlarına cevap veren aranılan bir firma olmamızı sağlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Kompozit Panel - Baskı Folyolari - Kesim Folyolari - Vinil Çeşitleri- One Way Wision - Tabela Malzemeleri - Plexi Glass Çeşitleri - Forex Çeşitleri - Led Aydınlatma Ürünleri - Baskı Boya Çeşitleri

#Kompozit Panel #One Way Wision #Tabela Malzemeleri #Plexi Glass #Led Aydınlatma


Benzer Firmalar