hp servis adana


www.laptoptamiriadana.com

Telefon1: 03223636400

Telefon2: 05324945056

Fax: -

Web: laptoptamiriadana.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-



``Adana Laptop servisi``

Adana Notebook servisi

Adana`nın en kapsamlı ve donanımlı teknik servisimizde Notebook Laptop ve Pc bilgisayarların tamirleri bakımları ve parça değişimleri yapılmaktadır. Yazılımsal, donanımsal tüm sorunlarınızda bilgisayar tamirinde eğitimli ve sertifikalı teknisyenlerimiz sizlere her konuda yardımcı olacaklardır. Notebooklarda kullanılan Şarj cihazı - Batarya - Ekran kartı - Harddisk - Anakart -Ram - Lcd ve Led ekranlar ve diyer tüm parçalar bulunmaktadır.



Laptop servisimize getirmiş olduğunuz bilgisayarlarınız teknik elamanlarımızla yapacağınız karşılıklı görüşmede bilgisayarınızın sorunları belirlenir ve sizi yapım aşaması hakkında bilgisi verilir.
Mümkünse bilgisayarınız hemen yapılarak verilir. Tamiri, yapımı uzun sürecek bir işlemse teslim alınarak yazılımsal ve donanımsal sorunlarının tespiti yapılarak size telefonla bilgisi verilir.


Laptop LCD ve LED Ekran değişimiLaptopların narin ve kırılgan parçası olan ekranlar ufak bir darbe düşürme veya sert kapama gibi durumlarda bozulmakta ve kırılmaktadırlar bozulan veya kırılan Lcd ve Led ekranlar AdanaLaptop servisi mizde 20 dk gibi kısa sürelerde değişimi yapılmaktadır.


Laptop yazılım yüklemeleriWindows, Ofis, Virüs ve diyer programların kurulumunu ve notebook driverlarını servisimizde yaptıra bilirsiniz.


Laptop Anakart değişimiLaptoplarımızda ki tüm parçaların kontrolünü saylayan anakartlar yanlış uygulanan aksesuarlardan, bakımsızlıktan ve sıvı dökülmesi durumunda arızalara geçmektedirler Laptopservisi mizde tüm markaların anakart değişimleri yapılmaktadır.


Laptop Ekran kartıEkran kartının önemini her kez bilir gerek ağır programlar gerekse oyunlarda bilgisayarlarımızdan daha fazla keyif almamızı sağlayan bir parçadır Laptoplarımızın desteklediği ölçüde yüksek kapasiteli bir ekran karı çok daha fazla performans anlamına gelir Laptopservisimizde Ekran kartı değişimi yapılmaktadır.


Laptop şarj adaptörüŞarj cihazları notebooklarımız en önemli parçalarından biridir kullanımına dikkat etmemiz lazım kablosu kopuk, ekli ve tamir görmüş olan adaptörleri kullanmayınız bu adaptörler Laptoplara ihtiyacı olan amperi ve voltajı veremez bu durumda Laptop anakartında bozulma veya Laptop da performans düşmesi yaşanır ve bataryanın ömrünü kısaltır hatta bataryanın bozulmasına neden olur Laptop Şarj adaptörlerünü firmamızdan tedarik edebilirsiniz.


Laptop Batarya - PilLaptopların prizlerden ve olduğumuz ortamlardan bağımsız çalışmamızı saylayan bataryalar farkında olmadan çokça kullandığımız bir parçadır her pilin bir ömrü olduğu gibi bu bataryalarda bir kullanım ömürleri vardır genelde bataryalar iki yıl kadar çalışmaktadırlar Laptop Batarya ihtiyaçlarınızda servisimizle irtibata geçiniz


Laptop hdd, Harddisk değişimVurma sarsma gibi nedenlerden dolayı bozulan harddiskler bilgisayarımızdaki tüm bilgilerin depolandığı bir parçadır arızalan harddiskten bilgi kurtarımı yapıla bilmektedir ama bu çalışma biraz maliyetlidir Laptop servi


Ürün ve Hizmetler

hp servis adana

#hp servis adana #hp tablet servis adana #hp yazıcı servis adana #hp notebook servis adana #hp laptop servis adana


Benzer Firmalar