Anasayfa » Genel Organizasyon » Organizasyon » » GetMyAds Jeton Bankası

GetMyAds Jeton Bankası


honk-kong

Telefon1: 05360516960

Telefon2:

Fax: 05360516960

Web: www.jetonbankasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Çin

GetMyAds ile kazanmaya sizde başlayın, bunu başarmanız için yanınızdayız…
Sizleri GetMyAds kazanç sistemiyle tanıştırıp sistemin tüm ayrıntılarını paylaşmak için kurduğumuz bu platform ile nasıl kazanmaya başlayacağınızı anlatacağız. Sizin için kurduğumuz Jeton Bankası Platformunda sistemin nasıl çalıştığı, nasıl katılacağınız, ekstra kazançlar ve elde ettiğiniz kazançları nasıl alacağınız konusunda tüm bilgiyi bulabileceksiniz. Bunların yanında kafanıza takılan her türlü soruda ve yardıma ihtiyacınız olduğunda destek bölümümüzden aradığınız cevaplara ulaşmanıza yardımcı olacağız.
Biz Kimiz?
maxresdefaultJeton Bankası’nın Amacı Nedir?
jetonbankasi.com GetMyAds Sistemi kullanımı için Türkçe olarak detaylı bilgi paylaşmak ve püf noktalarını sizlere anlatarak kazancınızı maksimize etmeye hedefleyen bir paylaşım platformudur.
GetMyAds Nedir?
GetMyAds reklamcılık sektöründe en yenilikçi ve en kârlı Geri Ödeme sistemidir. En kazançlı ödemeler ile uzun vadeli herkesin başarısından gurur duyuyoruz.
Ne İş yapıyoruz?
Frank Hanson GetMyads’nin CEO’su, uzun yıllar internet üzerinde başarılı elde etmiş, başarılı bir girişimci. GetMyAds 75 den fazla alışveriş ağının bir çok dilde partneri. Gitgide daha fazla ağ her hafta aramıza katılmakta. 25.000 den fazla müşterilerimiz ve üyelerimiz(01/16) ile GetMyAds bu sektörde en hızlı büyüyen şirketlerin arasında bulunmaktadır. GetMyAds 2,400 den fazla sosyal medya, online blog, bilgilendirici ve eğlendirici milyonlarca üyeyi kapsayan internet ağına sahiptir. GetMyAds yeterince esnek ve büyük kampanyaların üstesinden gelecek kapasiteye sahip.Biz ayrıca yeni müşteriler ve üyelerimizin basamak basamak pazarlama sektörünün kapısından geçmesine yardımcı oluyoruz. Kârlı Geri Ödeme programı ve kazançlı üye programı sizi bizle rekabet eddebilecek bir şirketin olmayacağına ikna edecek.
Eylül ayı içinden rakamsal veriler.
GMA’nın büyümesiyle ilgili sizlere yeni rakamları vereceğiz. 1583 yeni üye ve 19.478 jeton satışıyla tarihimizdeki en iyi günümüz 19 Eylül oldu. GetMyAds geçen hafta sadece bir hafta içinde yaklaşık 1.000.000 jeton bozdurdu ve 1.630.475 $ komisyon ödedi. Alexa sıralam oranı en yüksek 2000 şirket arasındayız ve en yüksek oranlı satış ortaklığı programlarından biri haline geldik. Bu başarıya çoğu pek bilindik şirket dahi ulaşmış değil.



Ürün ve Hizmetler

Nasıl Kazandırıyoruz?
GetMyAds 5 Farklı kanaldan katılımcılarına kazanç sağlar. Bunlardan en temeli ve hiçbir satış yapmanızı gerektirmeden sabit gelir elde etmenizi sağlayan “Geri Ödeme Programı”‘dır.
Geri Ödeme Programı Nedir?
Geri Ödeme Programı GetMyAds tarafından bütün müşterilerin şirketin başarısından pay almasını sağlayan bir yeniliktir. Daha iyi şartlara gelmemizi sağlayan, müşterilerimize Geri Ödeme Programı ile teşekkürlerimizi iletiriz.
Geri Ödeme Programına Nasıl Katılacaksınız?
GetMyAds Jeton adını verdiği Reklam paketleri ile Web sayfanızın reklamını yaparken Her alınan jeton Geri Ödeme programına 600 gün boyunca katılır. Bu 600 gün boyunca Günlük %1 Geri ödeme alırsınız geri ödemelerinizin yarısı Yeniden jeton almada kullanacağınız jeton hesabınıza aktarılır yarısıda komisyon hesabınıza aktarılır ve dilediğinizde talepte bulunup Banka Hesabınıza yada E-Cüzdan hesabınıza aktarılmasını isteyebilirsiniz. Diğer hesabınızdaki miktarları da ayrıca isteğiniz doğrultusunda yeni jeton almak için kullanılabilinir.
Örnek: 10 adet jeton aldığınızı varsayalım, $500 dolarlık maliyeti olan yatırımın size günlük %1 yani $5 ve saatlik $0, 2083 getiri sağlar.

#GetMyAds #Jeton #İneternetten para #Reklam #Geri Ödeme


Benzer Firmalar