İfba Tekstil


Tekstilkent(Bozoklar) mah.1.Sanayi Cad. 47001 nolu sok. no:106/A

Telefon1: +90 (342) 5030862

Telefon2:

Fax: +90 (342) 5030862

Web: ifbatekstil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:500 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Toptan çocuk giyim alanında ifba tekstil ,gaziantep, türkiye ve tüm dünyaya kaliteli hizmet veriyor. yuvarlak örgü kumaşlar esnek kumaşlar olduğundan üretimi özel emek ister. günümüzde pazarlama ağı olşturmakda gayet zordur. müşterilerin devamlılığı ancak verilen hizmetin ve ürünlerin kalite seviyesiyle mümkün olur.
toptan çocuk giyim de dikkat edilmesi gereken bir diğer konu modadır. bu bilindiği gibi bir ünlünün giydiği elbisedeki moda değil, bizzat halkın kendisinin takip ettiği veya oluşturduğu modadır. tabi tasarımcılar ve toptan çocuk giyim üreticileri sokak modası dediğimiz bu türe yol çizmektedir.

sizlere ifba tekstil olarak yeni yayın kolumuzdan bahsetmek istiyorum. toptan çocuk giyimde öncü firma olan ifba tekstil, http://ifbatekstil.com sitesiyle ürünlerini ve diğer önemli bilgilerini sizlerle paylaşıyor. çünkü meslek yaşam tarzıdır görüşünü. benimseyen firmamızın emek harcadığı değerleri sizlerede ulaştımak istiyoruz .http://ifbatekstil.com

çocuk giyi alanında modayı yakalayacağınız değerli bi site. sitemizde nelermi var?ifba tekstil hakkında geçmişten bu güne bilgiler asa ,iletişim bilgilerimiz, katıldığımız fuarlar ve bu fuarlardan görüntü ve notlar, en yeni ve en kaliteli ürünlerimiz, firmamızdan haberler ,sosyal medaya hesaplarımıza bağlantılar, ve daha birçok şey sizlerle.http://ifbatekstil.com

bi tık kadar ötenizde. toptan çocuk modasında sizde kalite ve ucuzluğu arıyorsanız sizde sitemizi ziyaret ediniz. değerli kurucumuz zaim Başaslan ‘ ın şu sözünü de burda yad etmek istiyoruz. başarı zor yollardan geçer. kimse başarılı hizmeti kolayca sunamaz. heleki toptan çocuk giyim sektöründe bu çok daha zordur. işçilerin yönetimi, makinaların bakımve onarımı, üretim aşamasındaki zorluklar toptan çocuk giyim satışındaki zorlu. hepsi çok titizlikle ele alınması ve operasyonel şekilde çözülmesi gereken konulardır.

Global satışın teknik ve akılcı yaklaşımlar gerektirdiği günümüzde yeniliklere ayak uydurmnız gerektir. gerçi internet çok yeni olmasada internet üzerinden satış daha yeni gelişen bir olgudur. biz şuanda net üzerinden satış yapmıyoruz ancak iletişim bilgilerimizi bukabilecceğiniz ifbatekstil.com bizlere mail,telefon faks yoluyla ve interaktif müşteri hizmetleri bölümüyle brebir yetkiliyle görüşme şansı veriyor.

sonuç olarak toptan çocuk giyimin her alanında emek gerektiren bir meslek dalı olduğundan ve sitemizin özelliklerinden bahsettik. hernekadar seo amaçlı olsada bu makale sizin sitemizi ziyaret etmenizi ve müşterimiz olmanızı sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

toptan çocuk giyim, gaziantep toptan çocuk giyim, ifba tekstil, alfalife kids, fatih başaslan, ibrahim başaslan

#toptan çocuk giyim,gaziantep toptan çocuk giyim,if #ifba tekstil,alfalife kids,fatih başaslan,ibrahim #fatih başaslan,ibrahim başaslan # #


Benzer Firmalar