Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » » Londinium Yurtdışı Eğitim

Londinium Yurtdışı Eğitim


Kıbrıs Şehitleri Cad. No.177 K.4

Telefon1: 0232 422 60 01

Telefon2:

Fax: 0232 422 60 01

Web: www.londiniumedu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Londinium Yurtdışı Eğitim,İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulmuş bir şirket olup yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere danışmanlık hizmeti vermektedir.

Londinium Yurtdışı Eğitim olarak kuruluş tarihimiz olan 2005 senesinden bu yana, çok sayıda öğrencinin yurtdışı hayallerinin gerçekleşmesini sağladık.

Londinium Yurtdışı Eğitim Neden Farklı ?

Yurtdışına gitmeden önce kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulmanın en iyi yolu, yurtdışında eğitim konusunda uzman eğitimcilere danışmaktır.

Londinium Yurtdışı Eğitim olarak;

* Hem Türkiye’de hem de İngiltere’de ofisleri bulunan bir firmadır ve bu yönüyle, öğrencilerimizi yurtdışına gönderdikten sonra da takip edebilmekte ve profesyonel yardıma ihtiyaç duydukları takdirde yakınen ilgilenebilmekteyiz.

* Bütün danışmanlarımızı yurtdışında eğitim almış ve yaşamış uzmanlardan seçmekteyiz. Danışmanlarımızın yurtdışında eğitim almış olması,sizin gideceğiniz ülke hakkında en doğru şekilde bilgilendirilmenizi ve kariyer hedefleriniz doğrultusunda en akılcı şekilde yönlendirilmenizi sağlar.

* Firma yöneticilerimiz,birden fazla ülkenin vatandaşlığına veya oturma iznine sahiptir.

* Vize başvurularında yüksek bir başarı oranına sahibiz. Firma kurucularımız arasında vize hukuku konusunda uzman kişiler bulunmakta ve bu durum, başvurularınızın daha büyük bir özenle ele alınmasını sağlamaktadır.

* Öğrencilerimizin tamamına yakını,daha önce bizden hizmet almış kişilerin bizi başkalarına tavsiye etmesi suretiyle oluşmuştur.

* Londinium’da her bir öğrenci farklı bir birey olarak görülür ve her bir öğrencinin yurtdışında eğitim ve vize ihtiyaçları özel olarak ele alınır. Bu sebeple, Londinium Yurtdışı Eğitim’i tercih eden öğrencilerin ilk vurguladıkları husus, bireye özel danışmanlık hizmeti aldıkları olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ingilizce, ingiltere, ankara anlaşması, yurtdışı eğitim, yurtdışı eğitim

# ingiltere # ingilizce # yurtdışı eğitim # ankara anlaşması # londra


Benzer Firmalar