Biladım Eğitim Merkezi


Cihannüma Mah. Gürel Apt. No:1

Telefon1: 02122582093

Telefon2:

Fax: 02122582093

Web: www.biladim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biladım Eğitim Merkezi 2005 yılında bilişim sektöründe uzman eğitmen kadrosu ile eğitim vermeye başlamıştır.

Bilişimde bireyin gelişimine ve katma değerine önem veren Biladım Eğitim Makine,Mimari,İnşaat,Grafik&Web Tasarım,Yazılım ve Kariyer eğitimlerinde Türkiye’de eğitim alanında öncü kuruluşlarındandır.

Eğitimlerini vermekte olduğumuz yazılımların dev üreticileri ile MICROSOFT,AUTODESK,ADOBE,SOLIDWORKS Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet vermektedir.

Elinde bulundurduğu yetkinlikler ile güçlü bir konumda olan Biladım Eğitim kursiyerlerine eğitim sonunda M.E.B onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifikasyon imkanı sunmaktadır.

Biladım Eğitm Merkezi kurumsal eğitim ihtiyaçlarınızda da geliştirmiş olduğu eğitim teknikleri ile çözüm ortağı olduğumuz kurumlara fark yaratan,değer katan projeler üretmek için en yüksek kalite standartlarında hizmet sunmaktadır.

Biladım Eğitim 2005 yılından buyana biriktirmiş olduğu bilgi ve tecrübelerini tam donanımlı son teknolojik sınıf ortamlarında kursiyerleri ile paylaşarak marka değerini korumakta ve fark yaratan eğitim teknikleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Autocad Kursu 3d max kursu grafik tasarım kursu

# # # # #


Benzer Firmalar