Turmo Enjektör servisi


fevzi çakmak mahallesi Hüdai Caddesi no 29

Telefon1: 03323427292

Telefon2: 03323427273

Fax: 03323427294

Web: www.turmo.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa

Her Türlü Enjektörve brimpoması revizyon ve tamirihızlı bir şekilde yapılır .enjektör temizliği cdi pompa tamiri.hata tespiti yapılır.
Turmo Otomotiv Servisleri, her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis organizasyonudur.

Kapsamlı servis hizmetlerimizle müşterilerimize tam ihtiyaç duydukları şeyi sunarız. Her marka araca hizmet sunan servislerimiz, her motor türü için de eksiksiz hizmet sağlar.

Turan Motors’s mühendisliğiyle geliştirilmiş test cihazları ve servis ekipmanları sayesinde aracınızın markası ne olursa olsun Turmo Otomotiv Servislerinde kusursuz hizmet alabilirsiniz.

Turmo Otomotiv ikinci el araç, yedek parça, aksesuar satışı ve satış sonrası hizmetleriyle beraber müşterilerine, sigorta hizmetleride sunmaktadır..


Ürün ve Hizmetler

konyada enjektör tamiri, konya enjektör, konya dizel servisi, konya birim pompa servisi, bosch enjektör, delphi enjektör, simems enjektör, denso enjektör, konya bosch, konya delphi servisi, dizel yetkili servis, dizel özel servis, renault enjektör, bmw enjektör.mercedes enjektör.kia enjektör, audi enjektör, vw enjektör, crafter enjektör, spirinter enjektör, skoda enjektör, seat enjektör,

#konya enjektör #enjektör tamiri #konya dizel #konya enjektör #konya dizel servisi


Benzer Firmalar