Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ANTALYA Isıtma soğutma ve havalandırma » ARISAN ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ- ısıtma, soğutma, havalandırma

ARISAN ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ- ısıtma, soğutma, havalandırma


Hacet Mah. Alaiye Cad. Ergenler Ap. No:50/c ALANYA

Telefon1: 0 242 519 23 20

Telefon2:

Fax: 0 242 519 23 50

Web: arisanisi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ARISAN ısıtma sogutma ürünlerinde ve hizmetlerinde uzmanlasmıs bir firmadır.
ARISAN aynı zamanda kendi alanlarında uzmanlaşmış firmaların bayilik ve servislik agına katılarak hizmetlerini sürdürmektedir.
Satısını ve uygulamasını yaptıgımız ana ürünler; DemirDöküm Isytma Soğutma Sistemleri, Americool Klima Sistemleri, Raychem Elektrikli Yerden Isytma Sistemleri, Olefini Hava Perdeleri dir.
Şu anda ARISAN kendi bölgesi dahilinde aşağıdaki firmaların bayilik ve servislik ağına katılarak hizmetlerini sürdürmektedir.
... Türk Demirdöküm Fabrikaları A.Ş / Boran Ltd. Şti.
... İnternational Klima ve Müh. A.Ş
... Samm Dış Ticaret A.Ş
... Özfirigoteknik Soğutma Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ.
ARISAN son kullanıcı ile firmalar arasynda köprü vazifesini üstlenerek ticari ve teknik olarak iş akışı içersinde bulunan tüm çalışanların en üst seviyede kazanım ve müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Satışını yaptığımız ürünlerin montajlarını ve altyapıları da yine eğitimli ve sertifikalı personellerimiz tarafından yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Raychem
T2Blue nedir? T2Blue, ekonomik, sabit vatlı (constant wattage) elektrikli yerden ısıtma sistemidir. Ürünün özelikleri nelerdir? Her türlü zeminde rahatlıkla kullanılabilir. Islak zeminler için idealdir Kullanılacağı alana göre çok çeşitli boyda kabloları içeren ambalajları vardır. Paket içerisinde: ısıtıcı kablo, tutkal çubukları, zamanlayıcılı termostat ünitesi ve güç bağlantısı bulunur. Dikkat edilmesi gereken, kullanıldığı zeminin iyi yalıtılmış olması gerekliliğidir. Tek bir güç
Demirdöküm ısıtma soğutma sistemleri satış, Americool klima sistemleri satış montaj altyapı, Raychem elektrikli yerden ısıtma sistemleri satış projelendirme uygulama, Olefini hava perdeleri satış servis.

#Demirdöküm #Americool #Raychem #Elekrikli yerden ısıtma #Yerden ısıtma


Benzer Firmalar