Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » GAZİANTEP Gümrük işleri » GÜNEYDOĞU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.

GÜNEYDOĞU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.


İNCİLİPINAR MAH. 36011 NOLU SOKAK AYINTAP İŞ MERKEZİ KAT:3 NO:301

Telefon1: 3423242136

Telefon2: 3423242137

Fax: 3423242139

Web: www.guneydogu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:IRAK

Firmamız 18 yıllık üstün tecrübesini, Güneydoğu Gümrük Müşavirliği Ltd.Şti. olarak yeni bir firmayla 2016 yılından itibaren her türlü ithalat - ihracat - antrepo - transit işlemi hizmetini titiz ve seri şekilde ifa etmektedir.

Gümrük Müşavirleri / Gümrük Müşavir Yardımcıları ile birlikte tecrübeli, deneyimli ve dürüst bir kadromuz bulunmaktadır. Her türlü gümrük işlemleri ile alakalı olarak nakliye acentelerinden Evrak/Ordino almak, depo yatırmak/çözmek, dahilde işleme rejimi kapsamı ithal edilen eşyaların ihracının takibi, işlemlerin sonlanmasını müteakip teminatların çözülmesi, ihracatçı birliği üyelik işlemleri, gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı izinleri, kontrol belgesi, DTS, TSE, Sağlık sertifikaları, İTKİB Kayıt belgesi, İhracatçı birlikleri üyelik işlemleri gibi her türlü işlemleri sizin adınıza yapmakta, gümrük işlemlerinizi ON-LINE sistemimiz üzerinden yaparak zaman kaybını minimum seviyeye çekmekteyiz.

Gümrük mevzuatı çerçevesinde, firmanız lehine her türlü yasal ve pratik çözümü üretebilecek bilgi ve deneyime sahip bulunmaktayız. Amacımız deneyim ve tecrübemiz ile meslek heyacanımızı sizlerle paylaşmak, sizlere hızlı, güvenilir ve kaliteli bir hizmet verebilmektir.

Şirketimiz başta GAZİANTEP olmak üzere MERSİN,İSKENDERUN,İSTANBUL ve İZMİR gibi bir çok şubeleriyle hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

GÜMRÜKLEME
İHRACAT
İTHALAT
DIŞ TİCARET
ANTREPO
TRANSİT
LOJİSTİK
SİGORTA

#GÜNEYDOĞU #GÜMRÜK #İTHALAT #İHRACAT #GÜNEYDOĞU GÜMRÜK


Benzer Firmalar