AKASYA MUTFAK ENDÜSTRİYEL


İnönü Mah. Ulusu Cad. Kanarya Sok. No:15 Ataşehir / İstanbul

Telefon1: 08508085947

Telefon2: 02165278816

Fax: 08508085947

Web: www.akasyamutfak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

15 yıldır endüstriyel mutfak ekipmanları konusunda sektörün ihtiyaçlarını güvenilir bir şekilde karşılayan Akasya Mutfak, en modern teknolojilerle donatılmış ve hijyen kurallarını eksiksiz bir şekilde uygulayabileceğiniz, dünya standartlarına uygun malzemelerle üretilmiş mutfak ürünü ve ekipmanlarının bakım ve onarımını yapmaya yetkili tek servistir.

Yiyecek ve içecek sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve eksiksiz bir mutfak için onarım ve tamir konusunda yetkilendirilmiş olan tek firmayız. Yani Akasya endüstriyel mutfak kimdir ? sorusunun cevabı, bu önemli sektörde uzun zaman hizmet vermiş olan işletmelerin, endüstriyel mutfak malzemelerinin arızalanmaları durumunda ilk ulaşabilecekleri bir ambulans servisi gibidir.

Her zaman ihtiyacınız olan ekipmanları eksiksiz ve profesyonel nitelikte satın aldığınızda herhangi bir sorun yaşanması durumunda ücretsiz müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek, tüm ekipmanlarınızı güvenli bir şekilde tamir ettirebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Empero Endüstriyel Mutfak Yetkili Servis

Akasya Mutfak olarak; Empero Endüstriyel mutfak ekipmanları ürünlerinin bakım, onarım ve temizliğinin yapılması firmamızda alanından uzman tek yetkili servis ve kişiler tarafından yapılmaktadır. Firmamızın tesis etmiş olduğu endüstriyel pişirme ve yıkama ürünleri zamanla yıpranabildiğinden dolayı bakım işlemi de Akasya Endüstriyel Mutfak Yetkili Servis tarafından en kısa sürede en iyi şekilde yapılmaktadır. Yetkili servis firmamız her zaman müşteri odaklı çalıştığından dolayı her daim müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik uygulama yapmakta ve hizmet vermektedir. Ekipmanlarınızın güvenli bir şekilde işi aksatmadan çalışmasını sağlamak için firmamıza bakımını yaptırmanız gerekmektedir.

Empero Servisi olarak; hizmet verdiğimiz alanlar aşağıdaki gibidir.
Cafe
Restaurant
Bar
Otel
Resmi Kurumlar
Gemi Sanayi
Catering Firmaları
Akasya Mutfak olarak Yetkili Servis hizmeti verdiğimiz ürünler listesi.
Empero Bulaşık Makinesi Servisi
Empero Buz Makinesi Servisi
Empero Buzdolabı Servisi
Empero Fırın Teknik Servis
Empero Hamur Açma Makinesi Servis
Empero Hamur Doğrama Makinesi Servisi
Empero Mutfak Benmarini Servisi

Hayatınızı önemli derecede kolaylaştıran ve seri üretimi destekleyen endüstriyel mutfak ekipmanlarının zamanla bozulması sonucunda firmamızın yetkili servisini kullanarak istediğiniz işlemi en kısa sürede yaptırabilirsiniz. Firmamız Endüstriyel Mutfak Yetkili Servis ile her daim sizler için en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Fırın işletmeniz için gerekli olan endüstriyel ekipmanları firmamızdan temin edebilirsiniz.

Endüstriyel Mutfak Yetkili Servisin Amacı

Endüstriyel mutfak servisin amacı genellikle bozulan veya bakıma ihtiyacı olan endüstriyel mutfak ekipmanlarının bakım onarımını en kısa sürede yapmaktır. Kullanmış olduğunuz ekipmanların en iyi şekilde çalışması için de Endüstriyel Mutfak Yetkili Servis firmasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Firmamız alanında uzman kişi kadrosuyla ihtiyaçlarınıza en kısa sürede cevap verebilmek için 24 saat açık hizmet sunmaktadır. Firmamızı tercih ederek ürününüzün dayanıklılık süresini artırabilirsiniz.

#empero #atalay #yetkili servis #endüstriyel makine servisi #öztiryakiler servisi


Benzer Firmalar