Anasayfa » Gıda Makineleri » Makine sanayi » İSTANBUL Gıda Makineleri » Boğaziçi Çay Kazanları

Boğaziçi Çay Kazanları


Maltepe mah. Davutpaşa cd. Tim1 iş mrk. No: 6/275 Topkapı

Telefon1: 212 567 88 03

Telefon2:

Fax:

Web: www.caykazani.us

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çay salt bir keyif içeceği değil aynı zamanda bir kültürdür. Bu şiarla yola çıkmış olan Boğaziçi Çay Kazanları öncelikle bu kültürün bir parçası olduğunun bilincindedir.


Evlerde olduğu gibi çok çeşitli iş alanlarında, her türden işyerinde de yoğun mesai saatlerinin vazgeçilmez parçası olan çayın lezzeti herşeyden önce gelmektedir. Çayın suyunu nerede ve nasıl kaynattığınız ve çayı hangi yöntemle demlediğiniz bu lezzeti belirleyen en önemli unsurdur.


Çay Kazanı sektöründe irili ufaklı, amatör veya profesyonel çok çeşitli firma faaliyet göstermektedir. Her marka ürünün satışını yapmakta olan firmamız satışını yaptığı çay ocağı kazanlarını seçerken öncelikle kalite ve fiyat orantısını ölçü kabul eder. Satış sonrası destek ve ürün çeşitliliği de ikincil olarak göz önünde tutulan kriterimizdir.


En kaliteli ve uzun ömürlü çay kazanını mümkün olan en uygun fiyata müşterisine ulaştırmak ve müşteri memnuniyetinin takibi için tüm imkanlarımızla uzun yıllardır himet veren bir firmayız.


Aralıksız devam eden çeşitli kampanyalarımızla sektörde çay kazanı fiyatlarını biz belirlemekteyiz.

İşyerinize Çay Kazanı almaya karar verdiyseniz, bizi aramadan karar vermeyiniz.


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel mutfak ürünleri imalatı: Çay kazanları, Ocakbaşı mangal, kahveci güzeli ve diğer bakır ürünlerin imalat ve satışı.

#çay kazanları, çay kazanı #çay kazanı fiyatları, elektrikli çay kazanı fiyatl #bakır ocakbaşı, ocakbaşı mangal #çay makinesi, çay makinesi fiyatları #kahveci güzeli, kumda kahve makinası


Benzer Firmalar