Akçarşı Sürücü Kursu


Sancaktepe Mah. Çarşı Cad. No:46 Kat:4/5

Telefon1: 0212 433 01 19

Telefon2:

Fax:

Web: www.akcarsisurucukurslari.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurumumuz eğitim sektöründe 2000 yılından beri hizmet vermektedir. 2009 yılında köklü bir değişime gitmiş ve eğitim sektöründe AK ÇARŞI SÜRÜCÜ KURSU olarak devam etmiştir.Yoğun talep üzerine sektörde öncü olan firmamız 2013 yılında vermiş olduğu hizmetleri geliştirmiştir ve gerek sanal ortamda eğitim, gerek verdiği teknolojik eğitimler ve sertifika sınıfları ile birlikte büyümeye devam etmiştir…

Kurumumuzun kurucusu NURAY ULU KAYA vermiş olduğumuz kaliteli eğitimleri herkese duyurmaya karar vermiş ve sosyal medyanın gücünü kullanarak sektörde öncü olma yolunda başarıyı hak etmiştir.Kurumumuz Bağcılarda olmasına rağmen İstanbul’un birçok ilçesinden kursiyerlerimiz bize ulaşma imkanına sahiptir.(Örneğin: Sultangazi,Gaziosmanpaşa,Bağcılar,Küçükçekmece,Esenler,Bahçelievler,vs…)Kaliteli eğitim almak isteyen kursiyerlerimiz birçok ilçeden bize ulaşmış ve ulaşmaya devam etmektedir.

Kurumumuz kursiyerlerimize sağlamış olduğumuz esnek ders saatleri ile her adaya uygun ders programı ve bay/bayan hoca tercihleri sunarak adayların gönlünde taht kurmuştur. Özellikle bayan adaylarımızın talebi doğrultusunda otomatik sıfır araçlarımızla eğitimlerine devam etmektedir. Genç, dinamik ve alanında uzman 20 kişilik Bay/Bayan eğitimci ve yönetici kadromuzla adaylarımıza eğitim vermekteyiz.

Sizlerden gelen yoğun talep doğrultusunda 2.Şubemiz olan AK ÇARŞI SÜRÜCÜ KURSU ile çıkmış olduğumuz yola devam ediyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yola çok yakında 3.şubemizi açarak devam edeceğiz.

Sizlere Vermiş Olduğumuz Kaliteli eğitimden Dolayı Gurur Duyarız…


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar