RotaLed


Bankalar Caddesi Yeni Bahtiyar İş Merkezi No:8 D: 47

Telefon1: 02122939351

Telefon2: 02122939351

Fax: 2122939351

Web: www.rotaled.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayan yazı ve Led tabela

Teknolojinin gelişmesi sayesinde artık reklam panoları veya benzeri ilan yerlerinde yazan yazılar da teknolojiden nasibini almaya başladı.
Renkli, hareketli, ışıklı ve elektrik aksamına sahip bu ilan yerlerinde yazılan ve hareket eden yazılara kayan yazı denebilir.
Kayan yazı, yazımına uygun olarak yapılmış pano veya levhaların kullanım alanı geniştir. Yazıların kayar özellikte olması levhaların boyutlarının belirlenmesinde de önemli rol oynamaktadır.
Kayan yazı özelliği sayesinde yazılarda dilediğinizi rahatlıkla yazabilir ve az yer kaplaması ile istediğiniz kadar yazı yazabilirsiniz.

Rota Led olarak gelişen teknolojiye ayak uydurarak 1. Sınıf Kayan yazı ve Led tabela ürünleri imalatını ve ithalatını gerçekleştiriyoruz.

Kayan yazı ile müşterilerinizin dikkatini çekin

Bilgisayar yazılımı sayesinde panellerde yazmasını istediğimiz her türlü yazıyı yazabiliriz.
İnsanların kayan yazı şeklinde okuyabileceği yazılar sayesinde işletmeler veya iş yerleri müşterilerinin veya hizmet verdikleri insanların bilmesini istedikleri uyarıları, hizmet içeriği ile ilgili kuralları, hizmet almak için yapması gerekenleri ve ne kadar beklemeleri gerektiği ile ilgili bilgileri takip edebilmektedirler.
Bir şehrin uzun bir caddesinde yürürken kayan yazıların bulunduğu panel levhalara rastlamamız artık daha büyük olasılık haline geldi. Çünkü işletmelerin çoğu bu tür panelleri tercih ederek kapılarının önüne asmakta ve hem işyerlerinin reklamını yapmaktadırlar hem de müşterilerinin dikkatini daha çok çekebilmektedirler.

Led yapısı ile birlikte gayet kullanışlı ve uzun ömürlü yapıya sahip tabelalar özel fiyatlarla sadece Rota Led`de

Kayan yazı Led tabela özellikleri

IP65 yalıtımı sayesinde tamamen su geçirmez bir yapıya sahiptir ve dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir.
Düşük enerji sarfiyatıyla yüksek performans sağlar.
Parlak Led Yapısı sayesinde güneş ışığından etkilenmez ve -30 ve +70 derece aralığında çalışabilir.
Güneş ışığından etkilenmez ve okunabilirliği yüksektir göz yormaz.
Kayan yazı, Led tabela ürünlerimiz ile birlikte gönderdiğimiz Power Led yazılımı ile birlikte tabela üzerindeki yazı ve görselleri dilediğiniz zaman rahatlıkla değiştirebilirsiniz.
Dinamik yapısı ile ekrana animasyon ve hareketli görseller yansıtabilirsiniz. Firmanızın logosunu ekranda yansıtabilirsiniz.
Ücretsiz gönderdiğimiz Power Led yazılımı Windows`un tüm sürümlerinde sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Saat, Tarih, Metin, Resim, Gif ve 70 farklı animasyonu Usb yardımıyla Led Tabela`ya gönderebilir ve istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

kayan yazı, cnc kasa, led ekran, led tabela, wallwasher ithalatı ve imalatı

#kayan yazı #cnc kasa #p10 panel #wallwasher #led tabela


Benzer Firmalar