Anasayfa » Zücaciye » Cam ve Seramik Sanayi » YALOVA Zücaciye » Yolsallar Mutfak Eşyaları

Yolsallar Mutfak Eşyaları


Süleymanbey mah. İstiklal cad. Belediye Blokları no: 33 E Merkez / Yalova, 77100 Türkiye

Telefon1: 02268135043

Telefon2:

Fax:

Web: www.yolsallar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 yılında kurulan firmamız ilk günden beri aynı kalite ilkesi ve hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir. Züccaciye ürünlerindeki standartlarını her zaman koruyarak cam, porselen, seramik, çelik ve alüminyum gibi malzemelerin toptan ve perakende satışını gerçekleştirmektedir. Ev eşyalarının yanı sıra Kafe&Restoran malzemelerini de uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaktadır. Ürün ve hizmet kalitesini Yalova’daki binlerce ev kafede kanıtlayan firmamız, İstanbul/Avcılar bölgesinde de hizmet vermekte, ayrıca Online Mağazamız ile Türkiye’nin her yerine ürün göndermektedir.

“Evde kullanmayacağımız ürünü, müşterimize satmamak” ilkesiyle çalışan firmamız, Türkiye’nin en gözde yerli ürünlerini, kalite standartları gözeterek seçip size sunmaktadır. Ayrıca aynı kalite ilkesiyle üretimini yaptığımız çatal, kaşık, bıçak gibi ürünler tedarikçi kullanmadan size ulaştırılmaktadır. Kalitesine güvendiğiniz ürünler minimum maliyetle sunulmaktadır. Günümüz şartlarında ticaretin zorlukları, ithal malların ülkeye girmesi, zincir marketlerin büyümesine karşın çok çalışarak, maliyetlerimizi minimize ederek, doğru yatırımlar yaparak, güvenilir ve uzun soluklu ilişkiler kurarak bugüne kadar büyüyerek varlığımızı devam ettirdik. Tabii bundan da önemlisi sizin bize duyduğunuz güvenle çalışmaya devam ettik.

Mağazamız veya sitemizden alışveriş yapan tüm müşterilerimiz bizim için aynı öneme sahiptir. Bize duyulan güveni kaybetmemek için “Minumum Maliyet Maksimum Hizmet” ilkemizi daima hatırlıyor %100 Müşteri Memnuniyeti’ni garanti ediyoruz. Her sorunuzda ya da sorununuzda size mümkün olduğu kadar çabuk çözüm üreteceğimizin sözünü veriyoruz.

Çünkü ailenizle birlikte sofrada geçirdiğiniz zamanın, sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyor, bu bilinçle çalışmaya devam ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Güral Porselen Bursa Bayii, Paşabahçe, Üret Çelik, Yürük Çelik, Dev Mikser, Evren Concept, Güral Çelik

Endüstriyel Mutfak Malzemeleri
Porselen tabak
Porselen yemek takımları
Porselen kahvaltı takımları
Çelik ve Teflon Tencereler
Çatal, Kaşık, Bıçak Takımları
Cafe&Bar Mutfak Ekipmanları
Restaurant Malzemeleri
Lokanta Malzemeleri
Pişirme Ekipmanları
Hazırlık ve Servis Ekipmanları
Soğan Doğrama, Waffle, Tost, Hamur Makinaları
Et Kıyma Makinası, Döküm Izgaralar
Çeyizlik

#güral porselen #endüstriyel mutfak #lokanta malzemeleri #restaurant ekipmanları #otel ekipman


Benzer Firmalar