Gece Tasarım


1721 Sokak Melek İş Hanı Kat: 4 No: 409

Telefon1: 05533156210

Telefon2: 05077287379

Fax:

Web: www.gecetasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2016
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gece, tasarım sektöründe güzel olarak tanımlanabilen ajanslarda çalıştıktan sonra yaptığı işlerden memnun ol(a)mayan, sektördeki tekdüze iş bitiricilikten sıkılmış ikili tarafından fark yaratmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur.

Yaptığı işe duyduğu haz ve güzel işler ortaya koyabilme tutkusuyla, ajanslardan artakalan zamanlarda aldıkları işleri geceleri tamamlayarak uzun bir süre hizmet vermeye devam eden ikili, geceleri tamamladıkları bu güzel işlerin kuracakları ajans ismine yansımasını tercih etmiştir.

Anlamını, çalıştığımız verimli ve etkin zamandan alan gece; bize göre, düşüncelerin anasıdır, bize özverili çalışma imkanı sunan vakittir, dolayısıyla kendi işlerimizi yaparken gösterdiğimiz özveriyi müşteri işlerine de aynı ölçüde göstermeyi prensip haline getirmemize rehberlik eder.


Ürün ve Hizmetler

İzmir`de profesyonel ve işini seven insanlardan oluşan dinamik bir ekiple çalışmak ister misiniz? Öyleyse Karşıyaka Çarşı`ya yolunuz düştüğünde mutlaka bir kahvemizi içmeye uğrayın, deneyimli bir reklam ajansı olarak size tüm dijital kaynaklarda rehberlik etmekten mutluluk duyarız.

Kurumsal kimlik çalışmalarının yanında tüm kurumsal websitesi ve reklam çalışmalarınızı birlikte yürütebiliriz. İnternetten satış yapmak isteyen müşterilerimize özel e-ticaret yazılımımız olan Gece Store`u öneriyoruz. Siz tüm e-ticaret sitesi tasarımı ve yazılımını profesyonel ellere bırakırken, sadece internetten satacağınız ürünlere odaklanabilirsiniz. Sitenizde yer alacak tüm banner, içerik görsel tasarımlarını uzmanlarımız sizler için oluşturacaktır. İzmir`deki güçlü reklam ajansları arasında yer alan Gece Tasarım tüm grafik ve yazılım çalışmalarınızda sorunsuz ve çözüm odaklı olmayı hedefler.

İzmir reklam ajansı denilince ilk akla gelen ajanslardan biri olan Gece Tasarım, profesyonel ekibiyle hem tasarım hem de yazılım konusunda çözüm ortağınız olmak için sizleri bekliyor.

#izmir reklam ajansı #izmir web tasarım # # #


Benzer Firmalar