Anasayfa » Meslek Kursları » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » KONYA Meslek Kursları » LİMİTSİZ PSİKOTERAPİ VE İNSAN KAYNAKLARI

LİMİTSİZ PSİKOTERAPİ VE İNSAN KAYNAKLARI


İhsaniye mahallesi sultan cem caddesi A plaza

Telefon1: 05336442218

Telefon2: 03324080623

Fax:

Web: www.limitsizegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Konya da ulusal ve uluslararası standartlarda danışmanlık hizmeti veren limitsiz psikoterapi uzman psikolog ve danışmanlarıyla sizlere hizmet vermektedir.
Aile danışmanlığı, cinsel terapi, ergen terapi, kişilik bozuklukları, çocuk psikolojisi ve konuşma bozuklukları ile öğrenci koçluğu alanında uzman danışmanlarıyla hizmet vermektedir.
Çeşitli üniversitelerle yapmış olduğu protokoller sonucunda psikoloji üzerine 50 ye yakın alanda uzmanlık eğitimlerini tüm Türkiye genelinde düzenlemeyi başarmıştır.


Ürün ve Hizmetler

LİMİTSİZ PSİKOTERAPİ & İNSAN KAYNAKLARI

Merhaba,

2013 yılında Konya da kurulan şirketimiz psikoloji, insan kaynakları ve sağlık alanında, kurumların ve bireylerin ihtiyaçlarına yönelik uygun eğitim ve seminer programlarıyla geniş kesimlere daha fazla hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu eğitimleri daha kaliteli ve işlevsel sunabilmek , uluslararası standardizasyonu sağlayabilmek için yurt içi ve yurt dışı üniversitelerle işbirliği yapmaktadır.

Bu üniversitelerden bazıları;

Brussels Capital üniversitesi
Hacettepe üniversitesi,
İstanbul teknik üniversitesi,
Kırıkkale üniversitesi
Okan üniversitesi vd.
Kurumumuz üniversiteler ile işbirliği içerisinde onlarca bireysel ve kurumsal eğitimler vermiştir.bireysel eğitimler düzenlerken bireylerin ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda modüller ve programlar hazırlanmış ve başarılı olunmuştur. Aile Danışmanlığı, Öğrenci Koçluğu, akıl ve zeka oyunları eğitmenliği, yaratıcı drama eğitmenliği, aile ve yaşam koçluğu gibi birey odaklı eğitimlerle yüzlerce kişiye hitap imkanı bulduk ve bir nebze olsun onların iletişimlerinde, toplumsal bakış açısında değişimlerde sebep olduk.

AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİM PROGRAMI

Ülkemizde yaşanan toplumsal olaylar yeni aile modelleri ortaya koymuştur. bu aile modellerinden biri olan çekirdek aile yeni iletişim türlerini de beraberinde getirmiştir. değişen aileler, iletişim şekilleri ve farklı ihtiyaçlar aile danışmanlığının bir meslek olarak ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Aile danışmanlığı konusunda eğitim alan yüzlerce danışanımız uygulama ve süper vizyon eğitimlerini profesyonel danışmanlık merkezlerimizde tamamlayarak aile danışmanı olmaya hak kazanmıştır. bu eğitim sonunda programlarımızı yeterli bulan yurt içi ve dışı üniversiteler eğitimlerimizi onaylamış ve profesyonel bir aile danışmanı olarak hayatlarına devam edebilmeleri için kursiyerlerimizi sertifikalandırmışlardır.



ÖĞRENCİ KOÇLUĞU VE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Ülkemizde sürekli değişen sınav sistemi, değişen öğrenci ihtiyaçları, aile beklentileri ve toplumun gerektirdiği yeni meslek ihtiyaçları “Öğrenci Koçluğu” mesleğini ortaya çıkarmıştır. öğrenci koçluğu eğitiminde bireyi ilgi yetenek ve bilişsel durumuna göre yönlendirmek, bireyi kendiyle barışık ve kendine güvenen bir birey haline getirmek, mesleki yönelim ve tercihlerinde karar vermesinde yollar göstermek amaçlanmaktadır.bu şekilde insan en önemli kararlarında olan meslek seçiminde yardımcı olmayı amaçlarken öğrencinin eğitim yıllarının daha kaliteli ve emin adımlarla geçirmesine yardımcı olmayı amaçladık. Öğrenci koçluğu eğitim danışmanlığımız hizmet olarak büyük ilgi görünce ülkemizdeki tüm öğrencilerinin faydalanması için öğrenci koçluğu sertifika programı olarak geliştirdiğimiz programımız bir çok kurum ve kuruluş tarafından standartlara uygun bulunarak sertifikalandırılmıştır. Bu sertifikalı eğitim kurlarında onlarca kursiyere ulaşılmış ve yeni bir meslek sahibi olmaları sağlanmıştır. Son yıllarda öğrenci koçluğu ve eğitim danışm

#zeka testleri #dikkat testleri #psikolojik danışmanlık #psikoterapi cinsellik #koçluk klinik


Benzer Firmalar