Anasayfa » Vinç » Makine sanayi » ANKARA Vinç » Kaya Vinç Kiralama

Kaya Vinç Kiralama


Demirhendek Caddesi No.184 Arkası,Samsun Yolu Cephesi

Telefon1: 05364919876

Telefon2:

Fax:

Web: www.kayavinckiralama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAYA VİNÇ KİRALAMA FİRMAMIZA HOŞ GELDİNİZ

Kaya Vinç Kiralama, kurulduğu 2000 yılından bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği vinç kiralama hizmetleri sayesinde Ankara içinde ve tüm ülke çapında önemli işlere adını yazdırmıştır.

Bu başarının ve gelişimin arkasında işini severek yapan tecrübeli ve nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm müşterilerimizle sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz vinç kiralama işimizi, Ankara ve diğer şehirlerimize
7 gün 24 saat sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.

Siz değerli müşterilerimize Ankara Siteler`de vinç kiralama, hiyap vinç kiralama, sepetli platform kiralama hizmeti vermekten mutluluk duyarız.


Ürün ve Hizmetler

Ankara Vinç, Ankara Vinç Kiralama, Ankara Kiralık Platform, Ankara Kiralık Sepetli Platform, Ankara Vinçler, Ankara Vinç, Ankara Kiralık Hiyap, Ankara Kiralama Fiyatları, Ankara Sepetli Vinç Kiralama, Ankara Siteler Vinç Kiralama, Ankara Mobil vinç, Ankara Mobil Vinç Firmaları, Ankara Mobil Vinç Kiralamai Vinç Kiralama Ücretleri, Ankara Siteler Vinç Kiralama, Ankara Kiralık Sepetli Platform, Kiralık Platform Vinç, Ankara Kiralık Sepetli Platform, Kiralık Sepetli Vinç Fiyatları, Kiralık Hiyap Ankara

#vinç kiralama #platform kiralama #hiyap kiralama #mobil vinç kiralama #sepetli platform kiralama


Benzer Firmalar