Beysan Ofis Mobilyaları


Beysan Ofis Mobilyaları Hasanpaşa Mahallesi Uzunçayır Caddesi No: 31 Yapı İş Merkezi B Blok Dükkan 6 İstanbul

Telefon1: 02163264816

Telefon2: 05322639996

Fax: 02163269484

Web: www.beysanofismobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beysan Ofis Mobilyaları 1988 yılında kurulmuş olup özel ofis ve mobilya imalatlarında değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Firmamız da ağırlıklı olarak ofis mobilyaları , bunun dışında okul ve eğitim mobilyaları , restaurant mobilyaları sektöründe hizmet vermektedir.

Kurulduğumuz günden bu yana değişimi, gelişim ve yeniliği hedefleyerek çağdaş ve özgün tasarımları günümüz teknolojisi ile üretmeyi hedeflemekteteyiz. Çağın Mobilya, kalite, konfor, ergonomik unsurlarını ön planda tutarak, ofis ve büro makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, sandalyeler, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, bölme panel sistemleri ve ofis aksesuarları, büro sehpaları ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

AnasayfaHakkımızdaKampanyalarİletişim Makam Koltukları Yönetici Koltukları Misafir Koltukları Bekleme Koltukları Yönetici Masa Takımları Makam Masa Takımları Toplantı Masaları Çalışma Masaları Bankolar Kanepeler Cafe-Bahçe Masaları Cafe-Bahçe Koltukları Bar Koltukları Sinema Koltukları Konferans Koltukları Yardımcı Ürünler Kütüphaneler

#ofis mobilyaları #sandalye #koltuk # #


Benzer Firmalar