Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » Nemtek İnşaat Nem Kurutma Hizmetleri

Nemtek İnşaat Nem Kurutma Hizmetleri


Fındıklı Mah. Zümrütlü Sk. No:1 B-Blok Daire:18 Maltepe / İST

Telefon1: 0530 959 93 30

Telefon2: 0216 575 23 46

Fax:

Web: www.nemtekkurutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2014 Yılında Kurulan Firmamız inşaat alanında Kurutma ve Isıtma olarak hizmet vermektedir. Profesyonel ekibimizle kurutma garantili işlere imza atmaktayız. kurutma öncesi yerinde keşif yapar uygunluk doğrultusunda nem kurutma işlemini gerçekleştirmekteyiz.

Kurutma alanında hizmetlerimiz ise ; Şap Kurutma, Sıva Kurutma, Beton kurutma, İnşaat Kurutma, Parke Kurutma, Nem Alma Kurutma, Epoksi Kurutma, Duvar Kurutma, Zemin Kurutma gibi bir çok alanda ve mekanda hertürlü ortamda kabus olan nemli alanlar sorunsuz bir şekilde kurutulması sağlanır.

Türkiye`de birçok il ve ilçelerde hizmet veren firmamız özellikle İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara ve birçok ilde tam faliyetlerimize devam ederek sizlere hizmet ediyoruz.

Özellikle Cihaz Kiralama üzerine hizmet veren firmamız isteğinizde nem kurutma cihazı satışı ve desteği vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Nemtek İnşaat Nem Kurutma Firması Olarak Hizmetlerimiz Arasında Nem Alma, Nem Kurutma, İnşaat Kurutma, Isımak Kurutma, Beton Kurutma, Zemin Kurutma gibi bir çok Sektörün kabusu olan nemli ve rutubetli ortamların sorunsuz bir şekilde kurutulması sağlanır.

#nem alma, nem alma firması #inşaat kurutma, inşaat kurutma firması #beton kurutma, beton kurutma firması #zemin kurutma, zemin kurutma firması #ısımak kurutma, ısımak kurutma firması


Benzer Firmalar