Güneş Ticaret


Bulgurlu Mah. Söğütlü Çayır Cad. Sivaslı Sk. No:16/A Üsküdar/ İSTANBUL

Telefon1: 05322891045

Telefon2: 05322891045

Fax: 5322891045

Web: www.ikincielcafemalzemeleri.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güneş Ticaret 2.el Cafe Lokanta Restaurant Malzemeleri ve 2.el Endüstriyel Mutfak ekipmanları Alım Firmamız ikinci el Cafe ve Lokanta - 2.el Restaurant, otel, kasap, Fast- food, Büfe Malzemeleri almak ve Satmaktayız.
Başta İstanbul Olmak Üzere Türkiye Genelinden 2.el Cafe Restaurant Lokanta Malzemeleri Satmaktayız. Türkiye’nin Her yerine Ambarlarla Kargo ile adresinize teslim gönderilmektedir. veya sahibinden satılık ikinci cafe malzemeleri var ve satmak istiyorsanız firmamız size en yakın 2.el el eşya alan firması olarak yerinde değerinde peşin para ile alınmaktadır.
2.el lokanta malzemeleri, 2.el restaurant malzemeleri, 2.el cafe masa sandalye takımları, 2.el paslanmaz krom çalışma masaları ve A’dan Z’ye Komple 2.el Cafe lokanta malzemeleri almak ve satmaktayız.
İkinci el Restaurant- Lokanta- Cafe, malzemeleri piyasasında güvenilirliği ve sürati ile tanınan bir firmayız. Yıllardır verdiğimiz alım satım hizmetleriyle ikinci el restaurant malzemeleri alanlar ve ikinci el cafe malzemeleri satanlar arasında kurumsal ve ticari bir referansa dönüşmüş durumdayız. Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmetin ikinci el piyasasında olmazsa olmaz bir kural olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin her yerinden müşterilerimize 7 gün 24 saat ikinci el restaurant malzemeleri alım ve satımı hizmeti vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Güneş Ticaret İkinci el lokanta malzemeleri alım satım hizmetleri olarak 365 gün esnafımızın hizmetindeyiz. Tüm Türkiye’de farklı konseptlerde 2. el lokanta malzemesi almak, kapattığınız lokantanın malzemelerini satmak veya lokantanızın malzemelerini değiştirmek isterseniz deneyimli kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.

#2.el Cafe Malzemeleri #2.el Lokanta Malzemeleri #2.el Restoran Malzemeleri #2.el Endüstriyel Mutfak Ekipmanları #


Benzer Firmalar