Ses yalıtım malzemeleri


mısırlı sk 10/a

Telefon1: 05536651332

Telefon2:

Fax: 02165921332

Web: www.piramitsunger.web.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Desibel Akustik olarak, 2015 yılı itibarıyla güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, verilen sürede ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam oluşturarak, çevremize hizmet sunmaktayız. Bu güne dek ses yalıtım uygulaması ve gürültü izolasyon malzemelerinin satışı olarak başladığımız çalışmalarımıza kaliteli bir şekilde yükselterek yalıtımı dair çalışmaları ciddi seviyede yükseldik.

Misyonumuz; mükemmellik ilkemiz doğrultusunda dürüstlüğe bağlı kalarak, ulusal ve uluslar arası müşterilerimizin tereddüt ve beklentisiz memnuniyetini sağlama hedefinde, teknolojik altyapısıyla profesyonel kadromuz ile sektördeki yeniliklere öncülük ederek sizlerin ilk tercihi olmaktır.

Desibel Akustik olarak, sesin özellikle şehir yaşantısı süren insan üzerindeki etkisini minimum seviyeye indirgemek amacıyla çalışmalar yapmakyız. Pek çok firmaya nazaran gürültü izolasyonu sağlamak amacı doğrultusunda hizmet sunmaktayız. Yaptığımız çalışmalarda kullandığımız tüm izolasyon malzemeleri A kalite ve yanmaz malzemelerden imal edilmiş ISO belgesine sahiptir.

Vizyonumuz; ahlaki değerler ve mükemmellik ilkelerimiz yolunda üretmek, çalışanlarımızın ve sektörün daha ileri seviyelere ulaşabilmesi için yılmadan daha çok çalışmaktır.

Günümüz dünyasında gürültü kaynaklı ciddi rahatsızlıklar ses yalıtımı, akustik düzenleme ihtiyaçlarını artırmıştır. Desibel Akustik bu güne dek ve bugün ve gelecekte de ülkemizin bir çok iline gürültü izolasyon malzemeleri göndermenin yanı sıra ses yalıtımı ve akustik izolasyon uygulamaları gerçekleştirmiş ve bu başarı yolunda hızla ilerlemektedir. Amacımız gelişen teknoloji ile birlikte ürünler üreterek sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmektir.

Desibel Akustik Olarak Uygulama Alanlarımız;


Ürün ve Hizmetler

Akustik Bölme Duvar, Akustik Ses Yalıtımı, Asansör Ses Yalıtımı, Atış Poligonu Ses Yalıtımı, Blower Gürültü Ses Yalıtımı, Chiller Ses Yalıtımı, Çağrı Merkezi Akustik Ses Yalıtımı, Fabrika İçi Sessiz Ortam ve Çalışma Kabinleri, Gürültü Ses Yalıtımı, Hastane ve Emar Odaları Ses Yalıtımı, Hidrofor Ses Yalıtımı, Jeneratör Ses Yalıtımı, Kompresör Gürültü Ses Yalıtımı, Makine Altı Ses Yalıtımı, Motor Ses Yalıtımı, Oda Ses Yalıtımı, Parke Altı Ses Yalıtım, Pres Gürültü Ses Yalıtımı, Soğutma Grupları ve Kuleleri Gürültü Ses Yalıtımı, Şap Altı Ses Yalıtımı, Tavan Ses Yalıtımı
Tesisat Yalıtımı, Youtuber Odası Ses Yalıtımı, Zemin Ses Yalıtımı, Reji Kanalları, Radyo Kanalları, Televizyon Kanalları, Klima Odası, Toplantı Odası, Stüdyo Odası gibi mekanlar için gürültü izolasyon uygulamalarımızı yürütmekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar