Anasayfa » Lazer Epilasyon » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Lazer Epilasyon » HMC KOZMETİK MEDİKAL TUR. ve İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ.

HMC KOZMETİK MEDİKAL TUR. ve İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ.


Karlıktepe Mah. Spor Cad. Yılmaz İşhanı NO:16/1

Telefon1: 0850 532 0462

Telefon2: 05552979473

Fax:

Web: www.hmckozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılından bu yana sektörde hizmet vermekte olan HMC KOZMETİK, hastaneler, güzellik merkezleri ve polikliniklere yönelik estetik cihazları ithalat ve satışı yapmaktadır.
Cihaz ve ürün çeşitliliğiyle, satış öncesi kapsamlı değerlendirme ve raporlama desteği, satış sonrası eğitim ve servis gibi konularda da hizmet vermektedir.

HMC KOZMETİK; Diode Laser, IPL Sistem, Nd:YAG Lazer, Opt Ütüleme Lazer, Shr Ütüleme Lazer, Kavitasyon, Radyo Frekans, Cryolypolise, Cilt Bakım Cihazları, Vücut Bakım Cihazları, Oksijen Terapi, Karboksi Terapi, SPA , Kalıcı Makyaj Cihaz, Mutelif Salon Ekipmanları geniş cihaz ve ekipman yelpazesine sahiptir.

Satışını yapmakta olduğumuz cihazlar 2 Yıl garantili olup, müşterilerimizin gelecekte talepte bulunabileceği tüm yedek parçaları temin etmekte ve teknik servis hizmetimizle müşterilerimize kaliteli bir satış sonrası hizmet sunmaya gayret göstermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Kozmetik ve Medikal Cihazlar İthalat ve İhracat Hizmetleri

#buz lazer #diode lazer #soğuk lipoliz #lazer epilasyon #cilt bakım


Benzer Firmalar