Avrasya Proje Mühendislik


Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Yüzer Havuz Sokak, A blok K:9 No:1288

Telefon1: 02122203132

Telefon2:

Fax: 02122203132

Web: www.perpagsm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2014 yılında kurulan Perpa GSM, profesyonel mobil iletişim teknolojileri alanında faaliyet göstermektedir.

Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğu markaların ürünlerinin ithalat, dağıtım ve pazarlama çalışmalarını yürütmektedir.

Profesyonel mobil iletişim sistemleri konusunda uzman olan Perpa GSM, sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle sektörün önde gelen firmalarından dır.

Perpa GSM, sürekli yenilik politikasıyla profesyonel mobil iletişim konusunda uzmanlığını artırmak, müşterilere hızlı ve sürekli destek sağlamak, böylece sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı kendisine misyon edinmiştir.

Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden olan tedarikçileri ve tüm müşterileri ile yaşam boyu stratejik iş ortaklığı anlayışı içinde çalışan bir şirket olmayı değişmez bir iç kültür olarak benimsemiştir.
Saygılarımızla

PerpaGSM

Bir Avrasya Proje Mühendislik Kuruluşudur.


Ürün ve Hizmetler

Tüm Şebekeler İle Uyumlu
Turkcell, Vodafone, Türktelekom (Avea)

Mobil şebeke sinyallerini yüksek mhz `li yansıtıcı anten ve sinyal alıcılar ile tüm mobil hat sağlayıcılarına uyumlu yapısı ile otopark, yeraltı yapıları, bodrum katlar yoğun izoleli alanlarda dışarıdaki şebeke sinyalini taşıyarak yüksek çekim gücü ve net iletişim sağlayabileceksiniz. Perpagsm Cep Telefonu Sinyal Güçlendirici, Artırıcı, Yükseltici, Booster, Repeater, Perpa, Mobil, Şebeke, ürünleri ile hizmetinizde...

#gsm #perpagsm #sinyal güçlendirici #şebeke sinyal güçlendirici #telefon sinyal güçlendirici


Benzer Firmalar