ALG TEKİN MAKİNA


Esenkent Mah. Çetin Emeç Cad. No:33 A/2 Ümraniye / İSTANBUL

Telefon1: 02163146525

Telefon2: 05301091532

Fax: 0216 314 65 26

Web: www.algtekinmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alg Tekin Makina olarak;
Fason talaşlı imalat, yan sanayi ve yedek parça imalatı ile, elektro mekanik, ısıtma soğutma sistemleri, medikal, oto sanayi, makina sanayi v.s birçok sektöre hitab etmektedir. 7 eksen çift spındel kayar otomat,6eksen cnc otomat, cnc işleme merkezi ve cnc tornalar ile geniş makina yelpazesi ile siz değerli müşterilerimize imalatcıdan ziyade çözüm ortaklığı sunmaktadır.

Geniş makina çeşitliliği sayesinde talaşlı imalata dair imkansız kavramını ortadan kaldırmaktadır. mekanik sistemden tamamen sıyrılarak (cnc) bilgisayar kontrollü tezgahlarda imalat yapan firmamız, kalite kontrol sistemindeki çeşitli ölcüm cihazları sayasendi minimum hata ile imalat yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Alg Tekin Makina olarak; Fason talaşlı imalat, yan sanayi ve yedek parça imalatı ile, elektro mekanik, ısıtma soğutma sistemleri, medikal, oto sanayi, makina sanayi v.s birçok sektöre hitab etmektedir. 7 eksen çift spındel kayar otomat, 6eksen cnc otomat, cnc işleme merkezi ve cnc tornalar ile geniş makina yelpazesi ile siz değerli müşterilerimize imalatcıdan ziyade çözüm ortaklığı sunmaktadır. Geniş makina çeşitliliği sayesinde talaşlı imalata dair imkansız kavramını ortadan kaldırmaktadır. mekanik sistemden tamamen sıyrılarak (cnc) bilgisayar kontrollü tezgahlarda imalat yapan firmamız, kalite kontrol sistemindeki çeşitli ölcüm cihazları sayasendi minimum hata ile imalat yapmaktadır.

#cnc torna #üretim, imalat #yedek parça #elektronik, elektirik #hızlı güvenilir


Benzer Firmalar