Anasayfa » Elektrik elektronik » ANKARA Elektrik elektronik » Fibertek Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri

Fibertek Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri


KAZIMORBAY MAH. İNEGÖL SOKAK 1/D

Telefon1: 0312-367-11-66

Telefon2:

Fax: 0312-367-11-66

Web: www.fibertekguvenliksistemleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FiBERTEK Türkiyenin bir çok farklı noktasında önemli projelere imza atmış bir ekibin tecrübelerini birleştirmesiyle kurulmuştur.
Müşterilerimize yapısal kablolamadan network çözümlerine, yangın algılama sistemlerinden Analog ve IP CCTV sistemlerine, kartlı geçiş ve güvenlik sistemlerinden , alt yapı çözümlerinden montaj kurulumun ve devreye alma yaptığımız tüm sistemlerin 7/24 destek hizmetine kadar geniş bir yelpazede ülkemiz genelinde hizmet veriyoruz.
Çalışmalarımızı Büyük çözüm sağlayan entagrasyon firmaları ( Taşaronluk ) kanalı ile yaptığımız çalışmalarla birlikte çözüm ortaklığı sağlamaktayız.
Emniyet Müdürlüğü,Başbakanlık,Adalet Bakanlığı,Gümrük Bakanlığı,İnşaat,Eğitim,Endüstri, Hastahane,Otelcilik,Üniversiteler,Medya,Finans ve sigorta çözümlerimizle uzmanlaştığımız sektörlerdir.
Çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyerek müşterilerimizin günümüz ve gelecekteki beklentileri ve ihtiyaçları doğru algılanıp değerlendirilmek suretiyle, hizmetin zamanında sunulmasını sağlıyoruz. Müşterinin memnuniyet, öneri ve şikayetini etkin bir şekilde değerlendiriyoruz.
Yaptığı işin müşteriye sunulan hizmete katacağı değerinin bilinciyle; çözüm üreten, işini sahiplenen, bilgisini paylaşan, takım çalışmasını bilen ve katılan, kendisini sürekli geliştiren çalışanlarımızla hizmet veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Bir ürüne bağlı kalmayarak sektördeki bütün cihazların bağlantı ve montajı ile birlikte iş veren (yüklenici firma)hangi ürünü ön görmüş ise ürünü kullanmaktayız.

#Taşeron #Kamera #Elektronik #Güvenlik #Alarm


Benzer Firmalar