Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » AYDIN Temizlik firmaları » VetPark Hijyen Dezenfeksiyon Teknolojileri

VetPark Hijyen Dezenfeksiyon Teknolojileri


Albay Şefik Cad. No:1 K:1 D:1

Telefon1: 05326574632

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2017
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VetPark Hijyen ve Dezenfeksiyon Teknolojileri Firması, Mikrobiyoloji Uzmanı Veteriner Hekim Cemil ŞAHİN tarafından 2017 yılında kurulmuştur. Sağlık Kurumları-Eğitim Kurumları-Ev ve İş Yerleri-Hayvan Barınakları-Hayvancılık işletmeleri v.b gibi yoğun insan ve hayvan popülasyonunun olduğu yerlerde virüs-mantar-bakteri-voc gibi hastalık yapıcı mikroorganizmaların bertaraf edilmesi amacıyla dezenfeksiyon hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Dezenfeksiyon hizmetlerimizde, canlılara zarar vermeyen, yalnızca hastalık yapıcı mikroorganizmalarla mekanik hareket vasıtasıyla savaşan çevre ve doğa dostu muadilsiz bir formül ihtiva eden SNİPER isimli dezenfektan kullanılmaktadır. Bu nedenle, dezenfeksiyon işlemi esnasında ortamdan insanların-hayvanların v.b canlıların tahliye edilmesine gerek kalmamaktadır. Kullanmış olduğumuz bu eşsiz ve muadilsiz ürünler aynı zamanda ortamdaki kötü kokuları da bertaraf etmekte, tertemiz sağlıklı bir yaşam alanı sunmaktadır.

#aydında dezenfeksiyon #vetpark hijyen #dezenfektan sniper #cemil şahin #doğal ilaçlama


Benzer Firmalar