Anasayfa » İzolasyon » Isıtma soğutma » KIRIKKALE İzolasyon » ÇATI POLİÜRETAN YALITIM KIRIKKALE (ÇATI KÖPÜĞÜ)

ÇATI POLİÜRETAN YALITIM KIRIKKALE (ÇATI KÖPÜĞÜ)


Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi 64/C KIRIKKALE

Telefon1: 05434742118

Telefon2: 05434742118

Fax: 03182100470

Web: poliuretanyalitimizolasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sprey Poliüretan Köpük | Çatı Arası yalıtım | Poliüretan Köpük Ankara | Teras Yalıtımı Açıklaması :Çatı arası ısı yalıtım izolasyonunu neden yapmalıyız ısı kaybının en yüksek oldugu yer tavandır çünkü ısınan hava soguk havadan hafifdir bu nedenle ısınan hava tavana dogru yükselir çatı arası sprey poliüretan köpük yalıtımı yada izocam yalıtımınız yoksa ısı kaybedersiniz çünkü ısı herzaman soguk olan kısma dogru hareket eder.
Sprey poliüretan köpük yalıtımı çatı arası izolasyon çözümlerinize en etkili çaredir çatınız en uç noktalarına ulaşır ve bunun yanında çatıda bulunan çatlak veya kırılmış yerlerin üzerini kapatır tavan arası ısı izolasyonunda %100 tasarruf sağlar. Çatı arası ısı yalıtımı için en iyi çözüm sprey poliüretan köpük yalıtımıdır, ve çatın ız yangınlarada karşıda koruma altındadır poliüretan köpük yanmaz.
Zamanla aşınan yada kırılan kiremitlerinizden, çatı kaplamanızdan olan yagmur ve kar suları poliüretan köpük üzerine aksa dahi evin tavanından daire içine su sızması olayı yaşanmaz ayrıca ısı kayını önlediğiniz için ekonomik olarak %60 dan fazla kazanç sağlarsınız ödediğiniz üçreti 1-2 yıl içinde amorti edersiniz faturalarınız emin olun azalacaktır. sonuç olarak kışın sıcak yazın serin bir ev özleminiz ortadan kalkacaktır.














Sprey poliüretan köpük uygulamaları hadve yüksekliklerine sahip trapez sac ters çatı sistemlerinde mikemmel sonuç verir. Sacın ısı iletkenlik değerinin yüksek olması nedeni ile yaz aylarında trapez sac çatı altında çalışan personelin sıcaktan yanmamasını sağlar ve serin bir ortam oluştururur. Ayrıca sprey poliüretan köpük açık renk doğal rengi ile ferah bir çalışma ortamı sunar.
0543 474 2118


Ürün ve Hizmetler

Çatı yalıtım kırıkkale, kırıkkale çatı yalıtım, poliüretan köpük çatı arası yalıtım, poliüretan köpük çatı arası yalıtım kırıkkale, poliüretan köpük kırıkkale, kırıkkale poliüretan köpük, çatı yalıtım, çatı yalıtım kırıkkale Sprey Poliüretan köpük, kırıkkale ısı yalıtım, kirikkale ısi yalitim, ısi yalitim, sprey poliüretan köpük, poliüretan köpük, çatı yalıtımı, çatı yalıtımı kırıkkale, polyurea, polyurea su izolasyon, dış cephe, dış cephe kırıkkale, dış cephe mantolama, dış cephe kaplama, dış cephe yalıtım

#çatı yalıtım, kırıkkale çatı yalıtım #çatı yalıtımı, kırıkkale çatı yalıtımı #poliüretan köpük, ankara çatı yalıtım #polyurea su izolasyonu, ankara poliüretan köpük #çatı yalıtımı ankara, ankara çatı yalıtım firmalar


Benzer Firmalar