Yapi Cam


Bağlarbaşı Mah. İnönü Cad. 21/1

Telefon1: 02163705093

Telefon2:

Fax:

Web: www.yapicam.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde sayısız bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermenin gururu ile çalışmaktayız. Faaliyete geçtiğimiz ilk günden bugüne dek ilk prensibimiz sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde kaliteden asla ödün vermemektir.
Firmamızda kullanmış olduğumuz tüm ürünlerimiz birinci sınıf kaliteye sahip ürünlerdir. Kaliteli ürün prensibimiz ve %100 müşteri memnuniyeti politikamız ile hizmet vermekte olduğumuz sektörde sizlere her zaman en iyisini sunmak adına çalışmalarımız durmadan devam edecektir.
Sizlerde en akılcı çözümlere en uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz bizler ile irtibata geçerek tüm isteklerinizi ve sorularınızı kolayca iletebilirsiniz. Hizmetlerimizin ve ürünlerimizin sürekli olarak arkasında olan firmamız ile yapacağınız her çalışma hem uygun fiyat garantimiz hem de kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet anlayışımız ile sizler için keyfe dönüşecektir.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz..
Lamine cam, temperli cam, çok katlı yalıtım cam, Buzlu cam, Düz Cam olmak üzere tüm cam çeşitleri ile çalışarak, İşin ufaklığını, büyüklüğünü ayırt etmeden, montaj ve tamirat işlerinize kesin çözümler sunuyoruz.
Cam Vitrin Montaj veya Tamiratı, Cam Kapı Montaj veya tamiratı, Ofis Cam Bölme İşlemi, Cam Masa veya Sehpa Montajı, Cama Menfez Açma İşlemi, Banyo Cam Kabin Montajı
Dekoratif Cam işlemlerimiz;
Dekoratif Çerçeve Satışı, Dekoratif Cam Döşeme, Dekoratif Cam Tuğla Döşeme, Dekoratif Tavan Aynası Döşeme

#Cam vitrin montajı veya tamiri #Cam kapı montajı veya tamiri #Ofis cam bölme işleri #cam masa veya cam sehpa montajı #cama menfez açma


Benzer Firmalar