CNR MOTORS


Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 10. Sk. No:328 Maslak

Telefon1: 2123462830

Telefon2:

Fax: 2123462830

Web: www.cnrmotors.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Araç sahiplerinin nitelikli ve güvenilir hizmetlere uygun fiyatlarla ulaşamaması, araç bakım işlemlerinin siz değerli müşterilerimizin çok fazla zamanını alması CNR MOTORS’UN çıkış noktalarını oluşturmuştur. Firmamız, iş hacmini her geçen gün genişletmekte ve faaliyetlerini daha da artan bir ivme ile sürdürmektedir. Sektördeki gelişmeleri yakından izleyen şirketimiz, gelecek yıllardaki sektörün büyüme trendlerine uygun olarak hazırlıklarını sürdürmektedir. 1978 yılından bu yana babadan oğula devreden üstün hizmet anlayışını, tecrübe ve servis geleneğini, güncel teknolojiyle birleştirerek ezber bozmaya devam etmektedir.
Türkiye`deki piyasa şartlarında araç sahiplerinin nitelikli ve uygun fiyatlı servis hizmetini karşılaştırma yaparak alması çok zor. Değişen parça ve işçilik kalitelerine ve serbest piyasa olması kaynaklı farklı servislerden alınan farklı fiyatlar araç sahiplerinin güvenini zedeliyor ve güvenilir bir servis bulmayı zorlaştırıyor. Bu sebep dolayısıyla CNR MOTORS ailesi olarak üstün hizmet anlayışını hedef edinerek müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

mekanik, elektronik, yedek parça, kaporta, boya, ekspertiz, bmw, land rover, porsche, mini cooper, periyodik bakım, turizm, araç kiralama, oto alım satımı

#mekanik, elektronik #yedek parça, ekspertiz #kaporta, boya #araç kiralama, özel servis #oto alım satım


Benzer Firmalar