Bursa İkinci El Eşya


merkez

Telefon1: 03589658741

Telefon2:

Fax: 03589742314

Web: www.bursaikincielesya.org/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde artan vergilerle birlikte elektronik eşya, beyaz eşya, yatak odası ekipı, çocuk odası ekipı, oturma odası takımı, ev aletleri, hobi tarzı eşyaları da benzer biçimde evin temel ihtiyaçlarını ikinci plana bırakmak zorunda kalır olduk.
Bursa ikinci el eşya
Bursa ikinci el eşya
Bizlerde bursa ikinci el eşya pazarı olarak sizlere büyük avantajlar sağlayıp evinizi bir çok eşyayla donatmanıza olanak sağlıyoruz.
Dükkanımız nerededir?

Bursa ikinci el eşya dükkanımız Bursa’nın Orhangazi Belediyesinin falan sokak falan caddesinde hizmet vermekteyiz. Bununla birlikte bizleri arayarak yada herhangi verilen iletişim adreslerinden birini kullanarak ta bizlere ulaşabilir ve bursa ikinci el eşyadan informasyon alabilirsiniz.

Bursa ikinci el eşyada neler tür eşyalar vardır?
Elektronik Bursa ikinci el eşya, mobilya bursa ikinci el eşya, bursa ikinci el beyaz eşya ve bursa ikinci el eşya, ev aksesuarları, büro ofis eşyaları, oturma ve yatak odası eşyaları, bursa ikici el eşya çocuk odası takımı, bursa ikinci el eşya ev aletleri, bursa ikinci el eşya hobi biçimı eşyalar da elimizde bulunmaktadır.

Her bütçeye uygun mudur?
Her bütçeye uygun beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, ev aksesuarları, ofis ofis eşyaları, yatak odası, çocuk odası ekipı, oturma odası takımı, ev aletleri, hobi tarzı eşyaları da bulunmaktadır. Bununla birlikte alan kişi memnuniyeti açısından zamanda belirli ürünlerimizde taksitlendirme imkanı sunuyoruz .

Eşya satın alır mı? Bursa ikinci el dükkanı
Bursa ikinci el eşya siz değerli üyelerimizin bizlere getirdiği ürünleri inceledikten sonra kalitesi, kullanılmış olduğu süre süresince ne kadar işlevsel olduğu, bundan sonrasında daha ne kadar kullanılabilir bulunduğunu kararlaştırdıktan sonra ürüne sıfır değerine yakın bir fiyat vererek alış verişi gerçekleştiriyoruz. Bursa ikinci el eşya olarak sizlerin memnuniyetini ön planda tutarak en uygun fiyatlandırmayı yapıp alışverişimizi tamamlıyoruz.

Mobilya satışı yapar mı? Bursa ikinci el eşya
Her bütçeye uygun mobilya eşyalarını sizlerle buluşturuyoruz.
Renk ve desen olarak onlarca içerik arasında sizlere en müsaitbütçe ve tasarım bakımında sizlere maksimum hoş geleni almanız
için imkan sağlıyoruz.

Bursa ikinci el eşya Ofis ve Oturma odası satışı yapar mı?
Her bütçeye uygun ofis ve oturma odasını sizlerle buluşturuyoruz. Renk ve desen olarak onlarca içerik içinde sizlere en uygun bütçe ve tasarım bakımında sizlere en çok hoş geleni almanız için olanak sağlıyoruz. Sizlerin daha rahat çalışabilmeniz için olanak bakımında ve kullanış acısında onlarca ürünü sizlerle buluşturarak alan kişi memnuniyetini sağlıyoruz.
Bursa ikinci el eşya çocuk odası ekipı satışı yapar mı?
Çocuklarınızın rahat bir uyku almasına imkan veren ve geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimiz…
Biroldukça bütçeye hitap eden seçeneklerimizle sizleri karşılıyoruz. Çeşit bakımından biroldukça alternatif ve seçeneklerle siz müşterilerimi


Ürün ve Hizmetler

Ev aletleri satışı yapar mı? Bursa ikinci el eşya
aradığınız her şeyi bulabileceğiniz seçeneklerimiz mevcuttur. Bütçeyi ise dert etmeyin çünkü çeşit fazlalığı sayesinde her bütçeye hitap eder ve siz müşterilerimizin memnuniyetini hem de bütçelerinizi düşünürüz. İster ev eşyası satın alın ister sizlerin kullanmadığı eşyaları bursa ikinci el eşya dükkanına getirin değerlendirin.

Hobiler için uygun eşya satılıyor mu?
Yalnız bursa ikinci el eşya söylenince akla beyaz eşya, oturma odası ekipı, çocuk odası takımı, ve elektronik eşya akla gelmesin siz değerli ziyaretçilerimizin hobi olarak da kullana bilmesi için çeşitliliği bolca tutuyoruz. Gitar, ney, flüt, elektronik org, davul şeklinde müzik aletleri olduğu benzer biçimde siz değerli ziyaretçilerimizin de hoşunuza gidebilecek işinize yaraya bilecek ürünlerimizle sizlerin satın alan memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Eğer siz değerli üyelerimizin de çöpe atmak istediği ve ya artık kullanmaktan sıkıldığı eşyanızı bizlere getirin ve eşyanızın en iyi değerde satarak hem para kazanarak hem de israf etmeyerek değerlenmiş olur.

Neden Bursa ikinci el eşyayı seçmelisiniz?
İlk öncelikle biz siz değerli ziyaretçilerimizin memnuniyetini düşünmekteyiz. Hepimiz her bütçeye uygun seçenekleri siz değerli ziyaretçilerimizin önünüze seriyoruz. Aynı süre da güvenilirliği ön planda tutmaktayız bu sayede ürünlerimizde her hangi bir mesele çıkarmayacağını garantisini vermekteyiz.

Bizlere neden güvenmelisiniz?
Bursa ikinci el eşya olarak Bursa’nın hemen hemen her yerine hizmet vermekteyiz. Bu sebepten dolayı bursa ikinci el eşya olarak alan kişi memnuniyetini ön planda tutmak zorundayız. Bundan dolayı elimizden geleni yaparak hem ürün olarak aynı zamanda sizlerden satın aldığımız ürünleri sıfır değerine yakın bir halde değerlendiririz. Unutmayın birinin çöpü başka birinin hazinesi olabilir. Sizler bizlere atmak istediğiniz eşyalarınızı getirerek onları değerlendirebiliriz. Bu sayede hem bursa ikinci el eşya kazanır bununla beraber sizler kazanırsınız.

Nasıl iletişim kurabilirsiniz?
Bursa ikinci el eşyaya ulaşmak çok kolay bir tek tek yapmanız gereken bizlere E-posta ile posta göndere bilir veya telefon numaralarımızı kullanarak bizleri arayarak, ileti yazarak, WhatsApp‘ı kullanarak bildiri da göndere bilirsiniz. Bursa ikinci el eşyaya adresimizden de ulaşa bilirsiniz. Web internet sitemizden de elimizde bulunan onlarca çeşit üründen işinize yarayacak olanı seçip ister site üzerinden ister bizleri arayarak yardım isteye bilirsiniz. Eğer Türkiye’nin herhangi bir yerinde iseniz bildirişim bilgilerini kullanarak bizlere ulaşıp kargo taşımacılığı yardımıyla sizlere teslim edebiliriz fakat lütfen alttaki bursa ikinci el eşya kargo taşıma mevzusu okuyun.

# # # # #


Benzer Firmalar