Galia Bilişim Teknolojileri


Kıtılbıl Mahallesi, Silvan Yolu 6.KM Dicle Üniversitesi TEKNOKENT Binası No:222 Kat:2 No: 8 21280 Sur/Diyarbakır

Telefon1: 0412 224 6269

Telefon2:

Fax: 0412 224 6269

Web: www.galia.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Galia Bilişim Teknolojileri ve Danışmanlık Hizmetleri olarak, yapılan iş ve işlemleri projeye dayalı bırakmak değil, başlangıçtan itibaren süreklilik arz ederek iş akış süreçlerinin tamamında müşterlerimize rehberlik etmektir.


Hızla gelişen bilişim teknolojilerinin hayatımıza sağladığı pozitif noktaların tamamından yararlanarak müşterilerimize daha güvenli, kazançlı, etkili ve etkin sonuçlar kazandırmayı hedeflemekteyiz.


Galia ailesi olarak bu felseyfeyle yola çıkarak bilişim, danışmanlık, organizasyon, reklam, dijital yayıncılık ve pazarlama üzerine inovatif stratejiler ve çözümler geliştirip, marka ve kurumunuz için doğru rotayı çizerek ihtiyaç duyduğunuz alanlarda güvenilir ortağınız olmayı hedeflemiştir.

Ayrıca, yaratıcı çalışmalardan, interaktif uygulamalara, içerikle pazarlama stratejilerinden sosyal CRM uygulamalarına ve hatta mecra ve içerik yaratmaya kadar, iletişimin her alanında siz değerli müşterilerimize sonuç alıcı hizmetler sağlar.


Ürün ve Hizmetler

Coğrafi Bilgi Sistemleri, Kent Bilgi Sistemleri, GIS, KBS, Yönetim Bilgi Sistemleri, MIS, YBS, Online Alışveriş Sistemleri, E-Ticaret, eticaret, CRM, iş takip, online aidat yönetim programı, aidattr, mesajtr, yazılım geliştirme, yazılım hizmetleri, web çözümleri, saha operasyon hizmetleri, Veri Temini ve Kullanım Süreçleri, Akıllı iş Takip Sistemi, Iphone,
Ipad,
Android,
Blackberry,
Windows Mobile,
Windows Phone 8,
Nokia Symbian,
HP WebOs (Palm),

#Galia bilişim, coğrafi bilgi sistemi, kent bilgi s # # # #


Benzer Firmalar