Maxbilişim


dutlubahçe cad 773sk no18

Telefon1: 0 507 135 24 07

Telefon2:

Fax: 0224 451 68 39

Web: www.maxbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Maxbilişim, Gelişmiş PHP Admin Paneli sistemi ile siz değerli müşterilerimize nerede ise %99`u panel üzerinden yönetilebilir Dinamik Web Siteleri sunmaktadır.
Panel Sistemi, Web siteniz üzerindeki her alana (Örn. menü rengi, zemin, fontlar, boyutlar vs.) nokta bazında hiç bir kodlama dahi bilmeden müdahale imkanı sağlamaktadır.
Yaptığımız sistem aynı zamanda, yine sisteme uygun olarak oluşturduğumuz global yada tamamen müşteriye özel ufak ve büyük moduller ile desteklenmektedir.
Seo desteği alt yapısında bulunan sistemlerimizde aynı zamanda mobil sistem ile tamamen uyumludur.

Fiyatlarımızı panelimiz sayesinde düşük ve stabil tutma imkanına sahip olduğumuz gibi, Müşterilerimiz web sitelerini yeni sürümlere güncellemek istediklerinde (isteğe bağlı) düşük update ücretleri ile tekrar yenileme imkanı da bulabilmektedirler.

Ayrıca yine müşterilerimiz istedikleri takdirde, web sitelerine kendilerine özel otomasyon sistemleri çalışmaları en uygun ek fiyatlarla yapılarak entegre edilebilmektedir.

Mevcut Hizmetlerimiz;

Web Tasarım Hizmetleri
Web Otomasyon Hizmetleri
Hosting ve Reseller Hizmetleri


Ürün ve Hizmetler

Her türlü web yazılımlarınız, web siteleriniz tarafımızca yapılır.Ayrıca hosting hizmetide vermekteyiz..www.maxbilisim.com..sade 95 tl karşılıgında mobil uyumlu tam yönetici panel sistemli hazır templatelerimizden satın alarak kurumsal web sitesi sahibi olabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar