MEKPAN PANEL


3. Organize San. Böl. 7.Sokak. No.11

Telefon1: +90 332 239 21 44

Telefon2:

Fax: +90 332 239 21 45

Web: www.mekpanpanel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Mekpan Panel, yapı sektöründe çatı ve cephe paneli uygulamarında klasik çözümler dışında, yeni ve modern çözümler sunuyor.

Mekpan Panel, yüzey profilinde Post Panel, Siding Panel ve Sinüs Panel gibi yeni ürünleriyle, dolgu malzelesi olarak, Poliüretan:(PUR) ve Poliizosiyanürat(PIR) uygulamalarıyla Türkiye`de bir ilki Gerçekleştirmiş oluyor. Sadece sanayi sektöründe değil, aynı zamanda konut sektöründe de Sandviç Panel kullanamını hedefleyen Mekpan Panel, yıllık 2.500.000 m2 üretim kapasiteli makine parkuru ile hizmet veriyor.

Mekpan Panel`in Dünya`daki en son reknolojiyle ürettiği çatı ve cephe panelleri, mimari estetik ve güzelliği ekonomi ile bir arada sunuyor. Mekpan Panel, Konya 3. Organize San. Böl. 8.000 m2 kapalı, 36.000 m2 açık toplam 40.000 m2 alanda üretimini gerçekleştiriyor.

Mekpan Panel Çatı ve cephe paneli üretiminde boyalı alüminyum, natural alüminyum, boyalı galvaniz sac, membran veya kradt kağıt kullanabiliyor. En son teknoloji ile üretilen en modern çatı ve cephe panelleri, Mekpan Panel kalite ve güvencesiyle müşterileriyle buluşuyor.


Ürün ve Hizmetler

Mekpan, Mekpan Panel, Mekpan Panel Konya, Mekpan Panel, Mekpan Panel Konya, Mekpan, Panel, Konya, Mekpan Panel Konya, Mekpan, Mekpan Panel Konya, Mekpan Haber, Mekpan Haberleri, Mekpan İletişim, Mekpan Konya, Mekpan Panel Konya, Celalettin Katırcı Mekpan, Mekpan Celalettin Hakan Katırcı, Mekpan, Mekpan Panel, Mekpan Panel Konya, Mekpan Panel, Mekpan Panel Konya, Mekpan, Panel, Konya, Mekpan Panel Konya, Mekpan, Mekpan Panel Konya, Mekpan Haber, Mekpan Haberleri, Mekpan İletişim, Mekpan Konya, Mekpan Panel Konya, Celalettin Katırcı Mekpan, Mekpan Celalettin Hakan Katırcı

#mekpan #mekpan panel #mekpan panel konya #mekpan panel celalletin #celalettin katırcı


Benzer Firmalar