Anasayfa » Güvenlik Hizmetleri » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik Hizmetleri » MEBA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

MEBA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.


Cumhuriyet mah.1988 sok.no.4

Telefon1: 02128526322

Telefon2:

Fax: 02128526321

Web: www.mebaguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:95
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

İstanbul Meba Özel Güvenlik Şirketi, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece bölgelerinde Özel Güvenlik, V.I.P. Koruma, Güvenlik Danışmanlığı, Güvenlik Sistemleri ve Temizlik Hizmetleri sunmaktadır. Hizmet alanlarımız içerisinde; Alışveriş Merkezleri, Sanayi Tesisleri, Ofis Binaları, Fabrikalar, Eğitim Kurumları, Sağlık Kuruluşları, Oteller, Residence, Siteler ve Perakende sektörü gibi pek çok farklı sektör bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İstanbul Meba Özel Güvenlik Şirketi kuruluşundan itibaren Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece bölgelerinde sektörünün tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır.Sahip olduğu projelere her geçen gün bir yenisini ekleyen İstanbul Meba Özel Güvenlik şirketi personel eğitimlerine önem vererek, koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine hedef kaydetmiştir.

#istanbulözel güvenlik şirketkleri #beylikdüzü özel güvenlik şirketleri #esenyurt güvenlik şirketleri #hadımköy güvenlik şirketleri #istanbul özel güvenlik firmaları


Benzer Firmalar