Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » MUĞLA Oto kiralama » BODRUM EKİNCİ RENT A CAR- Filo Kiralama, Tur Organizasyonları, Otel Rezervasyonları

BODRUM EKİNCİ RENT A CAR- Filo Kiralama, Tur Organizasyonları, Otel Rezervasyonları


KORAY YILMAZ İŞ MERKEZİ D BLOK 17 BODRUM YALIKAVAK

Telefon1: 05325147069

Telefon2: 02523853023

Fax: 02523855509

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


* Filo Kiralama
* Yurtiçi - Yurtdışı Tur Organizasyonları
* Otel Rezervasyonları
* Hac - Umre Organizasyonları
* Seminer - Kongre - Bayi Toplantıları
* Yurtiçi - Yurtdışı Uçak Bileti Temini

2005 Yılından günümüze kadar ulaşan güvenilir ve saygın bir hizmetle siz müşterilerimizin ilgisini çekmeye devam ediyoruz.
En yeni otomobiller ve en iyi kiralama koşullarını, siz müşterilerimize sunmaya devam ediyor vede edeceğiz. Çünkü siz bizim için değerlisiniz .

Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız bakımları yapılmış olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

Gerek şoförlü, gerekse soförsüz kiralayabileceğiniz araçlarımızda, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız. Bireysel oto kiralamanın yanısıra FILO kiralama hizmetide veren firmamız, şirketinizin araç ihtiyacını özel sigorta seçenekleri ve size uygun şartlarla sunmaktadır


Ürün ve Hizmetler


# # # # #