bodrummytransfer


Yokuşbaşı Mah. Milas Karayolu Üzeri No:64

Telefon1: 02523136669

Telefon2: 05327258085

Fax:

Web: www.bodrummytransfer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bodrum transfer
Bodrum transfer şirketleri arasında, Bodrum transfer hizmetimizden, çevre illerden İstanbul yada Ankara`da aracı olmasına rağmen Havayolu ile Milas Bodrum Havalimanı`na gelen konuklarımıza kendi araçlarında seyahat ettikleri rahatı hissettirmeye çalışıyoruz.Firmamız Bodrum Havalimanı Transfer hizmetlerinin yanı sıra, Havalimanı Transfer ve İ Havalimanı Transfer hizmetleri vermekte, dileyen müşterilerimiz için Şoförlü Araç Kiralama desteği de sunmaktadır.
Bodrum transfer ihtiyaçlarınız için Vito Transfer ve Sprinter Transfer seçeneklerimiz mevcut olup, kendi aracını kendisi kullanmak isteyenler için Lüks Araç Kiralama hizmetimizde bulunmaktadır. Bodrum transfer Son model araçlarımızı, Transfer bodrum sorumlu sürüş teknikleri ile kullanan ve tüm resmi kayıtları yapılmış personellerimiz sizi güvenli ve olabilecek en hızlı biçimde varış noktasına iletecektir. Oldukça geniş bir alan olan Bodrum ve çevresinde havaalanı transfer hizmetleri yerine bireysel erişim imkanlarını değerlendirmeniz doğru bir hareket olmayacak, havayolu ile kazandığınız zamanı belki de meydandan otelinize ulaşırken kaybedebileceksiniz.

Bu sebeple Bodrum Transfer kampanyalarımızdan faydalanmak için bizi aramak bu noktada yapacağınız en doğru iş olacaktır. Verdiğimiz Ucuz Havalimanı bodrum Transfer servisi ile, hem havada hem de karada fayda sağlar, Ekonomik Transfer sayesinde maliyet avantajı da elde edersiniz. Hemen ekonomik Havalimanı Transfer bodrum hizmetlerimiz için bizi arayın, sizin için de bodrum vip Transfer rezervasyonu yaparak konforlu seyahatin tadını çıkarmanızı sağlayalım.


Ürün ve Hizmetler

bodrum transfer bodrum havalimanı transfer bodrum vip transfer

# # # # #


Benzer Firmalar