KDS Dokümantasyon Sistemleri - Toshiba - Samsung


Sanayi Mah. Çarşı Yapı Sitesi E Blok No :8

Telefon1: 2623115556

Telefon2:

Fax: 2623115514

Web: www.kdsburo.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2009 yılında Kocaeli’de kuruldu. Doküman ve baskı yönetiminde lider, üretici TOSHIBA markasının Doğu Marmara Tek Yetkili Bayisi olarak çalışma hayatına başladı.
Şirketimiz, Kocaeli ve Adapazarı bölgesindeki değerli müşterilerine, en uygun ürün, çözüm ve servis desteğini vererek doküman üretim maliyetlerini düşürmeyi ilk amacı olarak belirlemiştir.
Şirketimiz, farklı sektörlerdeki müşterilerinde, özel dokümantasyon uygulamalarını daha verimli ve ekonomik olarak gerçekleştirmek amacıyla, 2010 yılı itibariyle, kendi alanlarında güvenilir ve iddialı EPSON, LEXMARK, BROTHER gibi değerli markalar ile iş ortaklığı yapmıştır.
Şirketimiz son olarak, müşterilerimize farklı dokümantasyon çözümleri ve projeleri sunmak amacıyla, marka imajı güçlü, yenilikçi teknolojiler geliştiren ve baskı sektöründe liderliği hedefleyen SAMSUNG markasının KOCAELİ ve SAKARYA illerinde Tek Yetkili SERVİS ve Çözüm Ortağı olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Fotokopi Makinesi / Yazıcı Kiralama

Fotokopi Kiralama Sistemi uzun dönemli fotokopi makinaları kullanımı için önerilen bir sistemdir. Bu sistem genelde 3 farklı şekilde uygulanır:

1.Uygulama
Bu sistemde makinenin mülkiyeti tamamen KDS Büro `ya ait olup bütün giderler (toner, developer, drum gibi tüm yedek parça ve sarf malzemeler ile; işçilik, servis ve onarım) yine KDS Büro tarafından karşılanır. Kullanıcı sadece kullandığı fotokopi kağıdından ve makinanın güvenliğinden sorumludur. Ayrıca, kullanıcı ay sonunda çekmiş olduğu kopya sayısı kadar kopya başı çekim ücreti üzerinden ödeme yapar.

2.Uygulama
Bu sistemde makinenin mülkiyeti tamamen müşteriye aittir. Bunun dışında fotokopinin ve baskının oluşmasında gerekli olan her türlü masraf (toner, developer, drum gibi tüm yedek parça ve sarf malzemeler ile; işçilik, servis ve onarım) KDS Büro firmasına aittir (Fotokopi kağıdı hariç). Müşteri, ay sonunda çekmiş olduğu fotokopi ya da almış olduğu çıktı adedi kadar belirlenmiş kopya başı birim fiyatı üzerinden ödeme yapar.

3.Uygulama
Bu sistemde makinenin mülkiyeti KDS Büro firmasına ait olup. Kullanıcı sözleşme süresi boyunca aylık belli bir kira öder ve çekmiş olduğu kopya adedi kadar çekim ücretini de KDS Büro firmasına yapar.
Buna karşılık KDS Büro makineyi müşteride konumlandırdıktan sonra yine kopyanın oluşması için gerekli (toner, developer, drum gibi tüm yedek parça ve sarf malzemeler ile; işçilik, servis ve onarım) her türlü gideri karşılar.

Günlük Kiralama
Yukarıdaki uzun dönemli üç pakedin yanısıra, toplantı, konferans, kongre, fuar, sempozyum gibi günlük ya da kısa dönemli faaliyetler için de Kiralık Fotokopi Sistemi uygulanabilir.

Renkli Fotokopi Kiralama
Günümüzde renkli baskılama teknolojileri sadece profesyonel alanlarda yer bulmaktan çıkmış, küçük ölçekli işletmeler ve kişisel ofislerde dahi ihtiyaç haline gelmiştir.

Kiralık Renkli Fotokopi Sistemi sayesinde;

Küçük çapta matbaa işleri (kartvizit, el ilanı, afiş vb),
Kişisel renkli çıktı ihtiyaçları (fotoğraf, kapak vb)
Okullarda ihtiyaç duyulan, diploma, takdir, teşekkür, onur belgeleri ve bunlar dışında birçok ihtiyaç, KDS Büro `nun size düşük maliyetlerle sağladığı Renkli Kiralık Fotokopi Sistemi ile sağlanabilmektedir.

#fotokopi kocaeli #toshiba samsung #kiralama toner #yazıcı teknik #yetkili servis


Benzer Firmalar