Anasayfa » Sanat ve Kültür » İSTANBUL Sanat ve Kültür » Düğün Fotoğrafçısı Onur ÖZER

Düğün Fotoğrafçısı Onur ÖZER


Büklüm Sk. No:36/3

Telefon1: 02123699534

Telefon2: 05307228617

Fax: 02123699534

Web: https://www.onurozer.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Fotoğrafçısı, Onur ÖZER

1993 Yılında Beyoğlu’nda doğan ve halen İstanbul Beyoğlu‘nda yaşayan Onur ÖZER Şüphesiz İstanbul’un en genç en yetenekli Profesyonel fotoğrafçı‘larından birisidir. İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim üzerine ön lisans eğitimini tamamladı. Üniversiteye devam ederken çeşitli fotoğrafçılık eğitim programlarına katıldı ve kendini her geçen gün üst seviyeye taşıdı. Fotoğrafı hiç bir zaman iş olarak görmediği için günlük yaşamının bir parçası haline geldi. Çeşitli şirketlerde Tasarım / Fotoğraf departmanlarında çalışarak 5 yıldan fazla bir deneyime sahip oldu. Her tecrübesinde becerilerini geliştirdi ve olağanüstü bir heves ile her fotoğrafına sanat dolu bir karakter yansıttı.

Renkli şehir ışıklarını, antik ve modern binaların mükemmel kompozisyonunu, insan çeşitliliğini ve Boğazı kucaklayan İstanbul’un inanılmaz manzaralarından, Anadolu’nun en harika köşelerinden oldukça etkilenmektedir. Onur ÖZER Doğa’nın ve Çiftlerin unutulmaz karelerini ölümsüzleştiriyor.

Günümüzde oldukça popüler hale gelen düğün fotoğrafçısı alanında oldukça uzmanlaşan ve bir fotoğrafçı olarak yaratıcılığını çektiği fotoğraflar üzerine serpiştiren, çiftlerin en önemli günlerinden biri olan bu günde kendilerini farklı bakış açılarından görmelerine yardımcı olur.

Fotoğraflarını özel kılan benzersiz bir tarzı var. Halen İstanbul’da yaşayan profesyonel bir fotoğrafçı!


Ürün ve Hizmetler

Düğün Fotoğrafçısı, Profesyonel Fotoğrafçı, Nişan Fotoğrafçısı, Düğün Hikâyesi, Dış Mekân Fotoğraf Çekimi, Moda Fotoğrafçısı, Ürün Fotoğraf Çekimi, Katalog Çekimi,

#düğün fotoğrafçısı #profesyonel düğün fotoğrafçısı #nişan fotoğrafçısı #profesyonel nişan fotoğrafçısı #profesyonel fotoğrafçı


Benzer Firmalar