Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » SAMSUN İnşaat şirketleri » ANTSAM HAVUZ İNŞAAT TURZ.SAN ve TİC.A.Ş

ANTSAM HAVUZ İNŞAAT TURZ.SAN ve TİC.A.Ş


ESENEVLER MAH.İSMET İNÖNÜ BLV. NO:45/A

Telefon1: 0362 437 1043

Telefon2: 0505 440 2187

Fax: 0362 437 10 43

Web: antsam.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2017
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Havuz Projeleri Uygulaması
Her yapı gibi yüzme havuzunun sağlam zemin üzerine oturtulması. • Yüzme havuzu yerinin seçilmesinde en uzun süre güneş görmesi ve yaprak döken ağaçlardan uzak olması. • Havuz taban ve perde betonunun bir defada dökülmesi. • Üstten taşmalı havuzlarda taşma elemanlarının, skimmerli havuz larda skimmer kutularının mutlaka nivo yardımı ile tam kotunda monte edilmesi.


Ürün ve Hizmetler

Havuz Projesi Öncesi Keşif
Havuz yapımı için öncelikle uzman personelimizle iletişim kurunuz. Uzmanımız ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanım alanınıza en uygun havuzu tespit etmenize yardımcı olacaktır. Kullanım amacı yanı sıra görsel açıdan da üst düzeyde bir havuz sizin için tasarlanacak, her türlü teknik ekipman havuzunuza değer katmak için sisteminize entegre edilip servisimizle desteklenecektir.
Havuz Temizliği ve Bakımı
Havuz temizliği atlanmaması gereken önemli bir konudur.Havuzun yosun tutmaması gerekir.Türlü türlü hastalıklardan korunmak için bu makalede anlatılanları uygulamanız şiddetle tavsiye edilir. 1.Fiziksel ve kimyasal olarak gerekli şartların sağlanmadığı yüzme havuzlarında sağlık için pek çok risk ortaya çıkar.Bu nedenle yüzme havuzunun günlük, haftalık ve aylık periyotlarla düzenli bakım görmesi gerekir. 2.Havuzun temizliği ve bakımı belgelenmiş olmalıdır.
Havuzlar onlarca, hatta yüzlerce insanın bir arada kullandıkları yerlerdir. Özellikle de su olmasından dolayı enfeksiyon etkenlerinin yayılma olasılığı çok daha fazladır. Bu nedenle havuz temizliği oldukça büyük önem taşımaktadır. Doğru bir şekilde temizlenen havuzlarda enfeksiyon ve hastalık riski çok azdır. Fakat profesyonelce, doğru şekilde, düzenli aralıklarla temizlenmeyen havuzlarda her zaman bir hastalık ve enfeksiyon riski bulunmaktadır.

Havuz dibinin temizliği her gün, duvarlarının temizliği ise haftalık olarak yapılmalıdır. (Havuz işletmeye kapatıldığı zaman) senede en az bir kez havuz suyu tamamen boşal-tılarak dezenfeksiyonlu su ile genel bir temizlik yapılmalıdır. Havuz dip temizliğinden (süpürme) sonra kurallara uygun bir şekilde ters yıkama yapılır. Ters yıkama işleminden sonra sistem çalışmaya devam ederken, sırayla pompalar durdurularak pompa ön filtreleri temizlenir.

#mekanik montaj #inşaat havuz #kimyasal havuz #deep blue #bakım hizmet


Benzer Firmalar