Mertoğlu çevre tasarım


ASO Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mah. Anadolu Cad. 11/A

Telefon1: (0312) 395 40 84

Telefon2:

Fax: (0312) 395 43 04

Web: www.mertoglu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mertoğlu Çevre Tasarım Ltd.Şti. 1993 yılından günümüze, iç ve dış mekan çöp kutusu, geri dönüşüm atık üniteleri, konteynerler, iç ve dış mekan oturma bankları, ahşap gazebo, ahşap pergole, ahşap kamelya, ahşap ve metal çocuk parkları, saksılıklar ve dış mekan fitness aletleri üretimleri konusunda üstün malzeme ve üstün işçilik kalitesinin buluşma noktasıdır.
Uzun yıllar boyunca, başta iş ve alışveriş merkezleri, dünya çapında otel zincirleri, inşaat firmaları, hastaneler, askeri kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, peyzaj firmaları olmak üzere bir çok sektörde iş ortaklığında bulunduğumuzu gururla ifade ederiz.
Uluslararası alanda rekabet gücünü de her geçen gün arttıran firmamız, başta Ortadoğu ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkeleri olmak üzere, Yunanistan, Türkmenistan, Cezayir, Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar ülkelerine ihracat yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Çocuk parkları, oyun grubu, çocuk parkı, çocuk oyun grubu, pergola, çocuk oyun parkı gazebo, çöp kovası, özel tasarım çöp kovası, oturma grubu, oturma bankları, banklar, atık üniteler, geri dönüşüm üniteleri

#Çocuk parkları #çocuk oyun parkı #atık üniteleri #çocuk parkı #


Benzer Firmalar