ARABA


Karşıyaka Mh. M. Akif Cad. No 54

Telefon1: 850-850-2722

Telefon2: 507-018-9675

Fax: 416-715-2034

Web: www.viparz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:1249 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Devir tasarru devri olduğu için Viparz ailesi olarak , üyelerimizin yani siz değerli Viparz kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu mal ve hizmetleri sizler adına ve sizler için en ucuza almayı en birincil misyon addetmekteyiz.
Anlaşıldığı üzere Viparz’ın amacı mal ve hizmet fiyatını sizin umduğunuz düzeye çekmek dolayısıyla size ürünü en ucuz şekilde tedarik etmektir.

Sözün özü , siz değerli üye kullanıcı ya da müşterilerimiz adına anlaşmaya oturduğumuz firmaların fahiş fiyat uygulamalarına sizlerden aldığımız güçle ve sizler adına artık dur diyoruz .

İşte tam da bu yüzden Viparz’ı seçmelisiniz diye düşünüyoruz..

Peki nasıl oluyor da Viparz mal ve hizmetleri sizler adına ve sizler için en ucuza satın alabilmektedir ?

Çünkü farklı firma ya da markalara ait ürün ve hizmetler için talep toplayan firmamız tanındıkça bu farklı firma ya da markalar için elimizdeki toplam talep miktarı da hatırı sayılır bir şekilde yükselmektedir.

Hemen her ürün için tek elde toplanan talebin oluşturduğu bu güç şirketimize , alım günlerinde ilgili firmalarla siz değerli müşterilerimiz adına daha güçlü bir şekilde pazarlığa oturabilme dolayısyla ürünleri en ucuza satın alabilme olanağı tanımaktadır.

Hele bazı markalar dünya çapında faaliyet gösterir ve biz sattıkları her ürün için ülke ülke topladığımız talepleri dünya ölçeğinde çok büyük bir halk alım gücüne dönüştürürüz. İşte bu bize sizler adına ve sizin için mal ve hizmetleri yok pahasına satın alma imkanı sunar.

Buna ilaveten ilgili firma ya da markaların sağladıkları servis ve bakım yardımları da daha ucuz , bedavaya yakın hatta zaman zaman bedava olur.


Ürün ve Hizmetler

Viparz ailesine katılarak ya da bizleri ziyaretleriniz ile onurlandırarak Türkiyemizde ve dünyada arttıracağınız gücümüze bağlı olarak siz kadirşinaz müşterilerimizin aşağıdaki ayrıcalıklı hizmetlerin çok daha fazlasından faydalandığını görmek bizleri ilelebet mutlu mesut ve bahtiyar kılacaktır. Diğer ayrıcalıklı hizmetlerimize gelince bunlar ;
· Tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek şekilde mümkün olan en geniş ürün yelpazesi

· En uygun fiyat stratejisi

· Özel kredi olanakları

· Normalden uzun garanti avantajları

· Düşük kullanım giderleri . Örneğin toplu araç alımından sonra toplu sigorta alımı yaptığımızda araç kullanım masraflarının ne kadar ucuzlayacağını varın siz düşünün .

· Ikinci el fiyatına sıfır ürünlere sahip olma imkanı .Yine indirim sezonu fiyatlarının bile çok altında araba , TV , bilgisayar , bozdolabı ve benzeri yüzlerce ürüne sahip olma fırsatı.

· Aldığınız ürünlerin kullanımına dair her türlü bilgiyi aktarmayı kapsayan ürün eğitimleri ki bu eğitimler teslim sırasında sizlere alanında uzman kişilerce verilecektir.

· Sınırsız üst yapı seçenekleri

· Serviste öncelik

· Sipariş verme ya da verilen vaatler ile ilgili ne zaman bir sorun yaşarsanız Viparz direkt hattına 24/7 ulaşma imkanı .

Kısaca Viparz’ı kurumsal ve bireysel müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uygun çözümler sunmak ve tam manasıyla mutlu müşteriler görmek için kurduk

#Sıfır araba #Brand new cars #araba #taşıt #vasıta


Benzer Firmalar